A więc z małym opóźnieniem spowodowanym problemami z rejestracją pojawiam sie na forum . Jestem Klaudia . około 1,5 miesiąca temu kupiłam wraz z tatą Berneńczyka w Tuszynie u pani Maj :) szczeniak wabi sie Gustaw . brak mi słów żeby go opisać . jedno jest pewne . zmienił nasze życie zupełnie ;p na lepsze oczywiście :)
To kilka zdjęć na początek :) Guciu miewa się świetnie . Wszyscy są nim zachwyceni . Na osiedlu wszyscy go znają . Nawet panie w sklepie osiedlowym wiedzą kto to Gutek ;) Weterynarz i dziewczyna od karmy nie może się nadziwić , że wogóle sie niczego nie boi i jest strasznie śmiały jak na berneńczyka . Gutek w ogóle nie jest płochliwy , nie rzuca sie na inne psy . Ma swoje wielbicielki kumpli ...;) tylko szkoda , że nie chce spać w łóżku :( zaczyna ciężko oddychać , robi mu się gorąco i zaraz ucieka , ale i tak jest moim oczkiem w głowie :)
Witamy Klaudio , witamy Skarbusia piękny misiak spaniem w łóżku się nie przejmuj, moj Goliatek też na początku nie chciał spać w łóżku....teraz uważa , żę to jego miejsce