jaro napisał(a):dorciaj napisał(a):jaro napisał(a):<faja> Spoko, wszyscy już wiedzą, poza drugą połową. Przyjedzie w sobotę to się zdziwi. Wpierw będziea następnie
. Prawie, że się mylę i czaka mnie
Jarku - tą sytuację przypisuję sobie jako błąd/ niedopatrzenie / zaniedbanie w procesie adopcji. Przy podejmowaniu decyzji o adopcji Rondelka bazowałam na rekomendacji Fundacji Dr. Lucy. Jestem pewna, że Wasz dom jest idealnym miejscem dla Roniego. Do głowy mi nie przyszło, że nie powiesz żonie
![]()
Mam nadzieję, że żona nie będzie wściekła
To nie tak. Żona nie widziała Roniego tylko na żywo. Widziała go w wątku adopcyjnym o czym pisałem przekomarzając się z Wydrą. O tym, że Roni do nas zawita wie lecz nie mówiłem tylko kiedy. Nie widzę tu niedopatrzenia z Twojej strony. Wizyta przedadopcyjna Hektora była w pełni profesjonalna. Co tu dużo pisać każdy może zobaczyć jakie jest podejście do piesków mojej żony w wątku Hektora. Czasami wpisy na forum traktuję trochę z przymrużeniem oka, to nie debata polityczna.
dorciaj napisał(a):Oj Romcia - młotek ze mnie i tyle- ja się tak stresuję tymi adopcjami, bo wszystko chcę robić najlepiej jak potrafię, że po prostu po Jarka poście i "cynku" na PW zgłupiałam
![]()
- ale już wracam do "normalności"
![]()
dorciaj napisał(a):Oj Romcia - młotek ze mnie i tyle- ja się tak stresuję tymi adopcjami, bo wszystko chcę robić najlepiej jak potrafię, że po prostu po Jarka poście i "cynku" na PW zgłupiałam
![]()
- ale już wracam do "normalności"
![]()
przez Wydra » 2011-04-28, 10:37
Moja młoda "adapterko"Pamiętaj! "Nadgorliwość jest gorsza od Faszyzmu"
![]()
![]()
![]()
![]()
Majszczur napisał(a):N
pies ma szansę na fajny dom
Majszczur napisał(a):To ja wysłałam dorciaj zapytanie (na pw żeby między innymi uniknąć takich "uprzejmości") i nie widzę w tym nic karygodnego [...]
allam napisał(a):Jaro witaj razem z brygadą.
O Roniego jestem spokojna, bo wiem, że jeżeli grozi mu eksmisja to nie będzie odosobniony![]()
![]()
Dacie se chłopaki radę. A jakby co dajcie cynk, jakiś kawałek podłogi się Wam zorganizuje![]()
![]()
Jaro, pozwolisz, że "podprowadzę":
""Są rzeczy, które albo rozumie się w lot, nawet bez słów, albo nigdy się ich nie zrozumie."
Andrzej Sapkowski"
spoko nie miej urazyjaro napisał(a):Kończmy ten temat.
Majszczur napisał(a):Witaj Jarku z brygadzistami![]()
Fajnie ujrzeć Rondelka na rodzinnych fotkach. Nuda chłopakom raczej nie grozi. Wszystkim... czterem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości