Jaro i jego brygada

Jeżeli dopiero dołączyliście do grona Użytkowników naszego Forum zapraszamy do krótkiej autoprezentacji.

Moderatorzy: saganka2, Barbel

Re: Jaro i jego brygada

Postprzez Julian » 2011-04-28, 09:14

Witam!
Julian

Ostrzeżeń: 0
psy: Julian (*) ,Dumka (*) Berta ,Kronos

Postprzez Wydra » 2011-04-28, 10:03

jaro napisał(a):
dorciaj napisał(a):
jaro napisał(a):<faja> Spoko, wszyscy już wiedzą, poza drugą połową. Przyjedzie w sobotę to się zdziwi. Wpierw będzie :boszz: a następnie <pies> . Prawie, że się mylę i czaka mnie :kulka:

Jarku - tą sytuację przypisuję sobie jako błąd/ niedopatrzenie / zaniedbanie w procesie adopcji <załamka> . Przy podejmowaniu decyzji o adopcji Rondelka bazowałam na rekomendacji Fundacji Dr. Lucy. Jestem pewna, że Wasz dom jest idealnym miejscem dla Roniego. Do głowy mi nie przyszło, że nie powiesz żonie :-?
Mam nadzieję, że żona nie będzie wściekła <stres>

To nie tak. Żona nie widziała Roniego tylko na żywo. Widziała go w wątku adopcyjnym o czym pisałem przekomarzając się z Wydrą. O tym, że Roni do nas zawita wie lecz nie mówiłem tylko kiedy. Nie widzę tu niedopatrzenia z Twojej strony. Wizyta przedadopcyjna Hektora była w pełni profesjonalna. Co tu dużo pisać każdy może zobaczyć jakie jest podejście do piesków mojej żony w wątku Hektora. Czasami wpisy na forum traktuję trochę z przymrużeniem oka, to nie debata polityczna.

Umiejętność czytania tekstów z uwagą i zrozumieniem, to dar <tak> a jak do tego jeszcze podejść z poczuciem humoru, to umiejętność do pozazdroszczenia <brawo>
Wydra

Postprzez dorciaj » 2011-04-28, 10:15

Oj Romcia - młotek ze mnie i tyle :mlotek: - ja się tak stresuję tymi adopcjami, bo wszystko chcę robić najlepiej jak potrafię, że po prostu po Jarka poście i "cynku" na PW zgłupiałam <boisie> :roll: - ale już wracam do "normalności" :lol: :lol:
dorciaj

psy: Fito Piorun Aris

Postprzez Wydra » 2011-04-28, 10:37

Moja młoda "adapterko" ;-) Pamiętaj! "Nadgorliwość jest gorsza od Faszyzmu" <tak> :lol: :lol: :lol:
Wydra

Postprzez Majszczur » 2011-04-28, 11:14

Tylko, że czasem dzięki tej (nad)gorliwości można uniknąć rozczarowań ;) więc nie wiem co gorsze ;P

Rondelku zdaj koniecznie relację z sobotniego spotkania na szczycie :-D a jakby co to masz tu zastęp nadgorliwców, którzy są gotowi zrobić Panci pranie mózgu co by uznała, że byłeś w jarkowej brygadzie od zawsze :lol:
Majszczur

psy: BPP: BERTA (*)... GRANDA (Princess Lovely Lady)

Postprzez jaro » 2011-04-28, 11:33

dorciaj napisał(a):Oj Romcia - młotek ze mnie i tyle :mlotek: - ja się tak stresuję tymi adopcjami, bo wszystko chcę robić najlepiej jak potrafię, że po prostu po Jarka poście i "cynku" na PW zgłupiałam <boisie> :roll: - ale już wracam do "normalności" :lol: :lol:

Tego z PW naucz czytać między wierszami i jak pisze Wydra ze zrozumieniem oraz z dozą humoru. Czytając jeden mój wpis to tak jakby przeczytał fragment ze środka książki i wystawił recenzje :zalamka: Tej osobie z PW dedykuję poniższy tekst. <dokuczacz>

"Są rzeczy, które albo rozumie się w lot, nawet bez słów, albo nigdy się ich nie zrozumie."
Andrzej Sapkowski
jaro

Postprzez Majszczur » 2011-04-28, 13:52

Nikt nikogo nie musi uczyć ;-)

To ja wysłałam dorciaj zapytanie (na pw żeby między innymi uniknąć takich "uprzejmości") i nie widzę w tym nic karygodnego, skoro wszem i wobec na forum się trąbi o odpowiedzialnych decyzjach i o tym, że podstawą adopcji jest zgoda wszystkich członków rodziny na przyjęcie psa.
A to że wpis jaro był dwuznaczny i rzeczywiście można było pomyśleć, że adoptowany pies będzie "niespodziewajką" nie świadczy o mojej głupocie i faszystowskich zapędach tylko o... no właśnie o dwuznaczności wpisu ;-) :lol:

Ja tam się cieszę, że się wyjaśniło, a przede wszystkim że pies ma szansę na fajny dom :-)
Majszczur

Postprzez Wydra » 2011-04-28, 18:41

dorciaj napisał(a):Oj Romcia - młotek ze mnie i tyle :mlotek: - ja się tak stresuję tymi adopcjami, bo wszystko chcę robić najlepiej jak potrafię, że po prostu po Jarka poście i "cynku" na PW zgłupiałam <boisie> :roll: - ale już wracam do "normalności" :lol: :lol:

przez Wydra » 2011-04-28, 10:37
Moja młoda "adapterko" ;-) Pamiętaj! "Nadgorliwość jest gorsza od Faszyzmu" <tak> :lol: :lol: :lol:

Magda! mój cytat akurat odnosił się do postu "dorci" ;-) i ze zdziwieniem patrzę, że przyjmujesz mój żart do siebie <bezrady2>

Mam nadzieję, że nie poczułaś się nim urażona ponieważ żadną miarą nie chciałam sprawić Ci przykrości <buzki>
Wydra

Postprzez jaro » 2011-04-28, 19:01

Majszczur napisał(a):N
pies ma szansę na fajny dom :-)

Zapewniam Cię, że pies ma fajny dom <pies> . O szansie można było mówić przed adopcją.
Kończmy ten temat. <zmeczony>
jaro

Postprzez Agniesia » 2011-04-28, 19:11

Witamy serdecznie Jaro i Brygadę. <pies>
Agniesia

psy: Delisia

Postprzez KasiaT » 2011-04-28, 19:12

Bardzo się cieszę,że chłopak znalazł taki fajny domek <tak>
Psiaki razem wyglądają cudnie :love2:
KasiaT

psy: Nefra-Kropelka i Obelix-Leszczyna

Postprzez dorciaj » 2011-04-28, 20:52

Majszczur napisał(a):To ja wysłałam dorciaj zapytanie (na pw żeby między innymi uniknąć takich "uprzejmości") i nie widzę w tym nic karygodnego [...]

A ja na PW odpowiedziałam, że pytań się nie boję ;-) i że spokojnie można je zadawać w wątku - i zawsze będę zachęcała do zadawania pytań wprost - jawnie i otwarcie :-)
To co robię - robię za pieniądze ogółu, więc odpowiadanie na wszelkie pytania uważam za swój obowiązek :-D
dorciaj

psy: Fito Piorun Aris

Postprzez allam » 2011-04-28, 22:09

Jaro witaj razem z brygadą.
O Roniego jestem spokojna, bo wiem, że jeżeli grozi mu eksmisja to nie będzie odosobniony :lol: :lol:
Dacie se chłopaki radę. A jakby co dajcie cynk, jakiś kawałek podłogi się Wam zorganizuje :lol: :lol:

Jaro, pozwolisz, że "podprowadzę":
""Są rzeczy, które albo rozumie się w lot, nawet bez słów, albo nigdy się ich nie zrozumie."
Andrzej Sapkowski" :?:
allam

Postprzez jaro » 2011-04-28, 22:46

allam napisał(a):Jaro witaj razem z brygadą.
O Roniego jestem spokojna, bo wiem, że jeżeli grozi mu eksmisja to nie będzie odosobniony :lol: :lol:
Dacie se chłopaki radę. A jakby co dajcie cynk, jakiś kawałek podłogi się Wam zorganizuje :lol: :lol:

Jaro, pozwolisz, że "podprowadzę":
""Są rzeczy, które albo rozumie się w lot, nawet bez słów, albo nigdy się ich nie zrozumie."
Andrzej Sapkowski" :?:

Podprowadzaj co chcesz :-D

:radocha2: No to jakby co jesteśmy uratowani <hura>odchodząc zaśpiewamy nie <beczy> kiedy odjadę , lecz wątpię aby ktoś podskoczył "bandzie trojga" , a właściwie czworga. <juhu>

Ale mnie rozbawiłeś : <hahaha> :lol: :lol:
Obrazek

<mysli> Na wszelki wypadek naostrzę zęby <luzik>
Obrazek

]:-> ]:-> Może potrenuje sztukę kamuflażu <cwaniak>
Obrazek
jaro

Postprzez Majszczur » 2011-04-29, 12:55

jaro napisał(a):Kończmy ten temat. <zmeczony>
spoko nie miej urazy <prosi>

Zacytuję się z poprzedniej strony żebyś nie wątpił w moją wobec Was życzliwość
Majszczur napisał(a):Witaj Jarku z brygadzistami ;)
Fajnie ujrzeć Rondelka na rodzinnych fotkach. Nuda chłopakom raczej nie grozi. Wszystkim... czterem :mrgreen:

A kawaler R. nieźle wyluzowany na pierwszej focie, tylko mu drinka z parasolką brakuje :mrgreen: jest cudny :love:
Majszczur

Postprzez Dagata » 2011-04-29, 23:01

<rotfl> Roni ma "zabójczy" uśmiech! <tak> i jak tu nie szaleć za bernuśkami! <haha>
Pozdrawiamy! <pies>
Dagata

psy: Nemo, Noemi [*]

Postprzez vkarel » 2011-04-30, 11:09

Witamy piękne stadko i ich właścicieli:)
vkarel

psy: Pegi, Ginger, Ellen, Gracja, Lucy, Nela, Niro
Hodowla: van St-Niklas

Poprzednia strona

Powrót do Przedstawiamy się!