Greta i Mindi

Jeżeli dopiero dołączyliście do grona Użytkowników naszego Forum zapraszamy do krótkiej autoprezentacji.

Moderatorzy: saganka2, Barbel

Greta i Mindi

Postprzez Greta » 2013-03-29, 15:14

Witamy,

Chcemy przedstawic Mindi Porażyniankę, siostrzenicę Grety, która ma 12 tygodni i mieszka z nami juz prawie 2 tygodnie.
Greta i Mindi wspaniale się bawią - głównie we wzajemne gryzienie się po nogach i przeciąganie sznurka.
Zapraszam na Facebooka Grety, gdzie są filmy i zdjęcia obu Entlebucherek (nazwa Greta Entlebucher)

http://www.facebook.com/greta.entlebucher?ref=tn_tnmn

Greta jest ostatnio także gwiazdą Flyballa w grupie Unleashed - trener mówi, że Entlebucher będzie sensacją zawodów - no bo budowa i masa ... ciężko walczyć z Border Colie, ale Greta nadrabia pasją i techniką.

Pozdrawiamy wszystkich Wielkanocnie!
Magda, Greta, Mindi
Greta

Ostrzeżeń: 0
psy: Entlebuchery - Greta i Mindi

Re: Greta i Mindi

Postprzez Przemo » 2013-03-29, 15:57

Witam :)
Nie kazdy ma fejsa. Zapraszam do wstawienia fotki :)
Przemo

psy: Bera(*)

Postprzez asterka 15 » 2013-03-29, 20:32

Witamy :-)
asterka 15

psy: Astra,Hela,Flori
Hodowla: z Krainy Wielkich Jezior

Postprzez Olcia » 2013-03-29, 21:04

Greta, witajcie :)
Olcia

psy: entlebucherka Negra

Postprzez Szilkowa » 2013-03-30, 10:55

Witamy! Obejrzałam filmik i przeczytałam że Wasz czas to 5,26 ale z tego co widzę to do czwóreczki z przodu na pewno dojdziecie :-) Trzymam kciuki za dalsze treningi!
Flyball to moja taka niespełniona miłość, ale może kiedyś ;-)
Szilkowa

psy: Szila-bpp Tia-bc

Postprzez Greta » 2013-03-31, 18:22

Hej -

Przemo - jasne zaraz umiescimy foty w Galerii.

Szilkowa - Flyball to naprawde swietna rzecz. Greta na egzaminie koncowym miala 5.15, wiec moze kiedys bedzie 4 z przodu... Oczywiscie z Border Colie nie ma szans, bo one, jak to mowi trener Darek maja "ogien z dupy", i schodza ponizej 4 ;-))
Musze jednak powiedziec, ze zajecia bardzo dobrze wplynely na Grete. W szczegolnosci ja bardzo osmielily do innych psow i ludzi, bo jej nieufnosc, ktora jest niby typowa dla Entli, byla zawsze grubo przesadzona ;-))
Mozna poznac tez mnostwo ciekawych ludzi, ktorzy kochaja zwierzeta - mysle, ze poniewaz wiekszosc flybalowego towarzystwa ma wiecej niz jednego psa, to przyczynilo sie do tego, ze dwa tygodnie temu wzielismy Mindi do towarszystwa Grecie. I byl to strzal w dziesiatke, bo dziewczyny sie od razu pokochaly.
Greta to naprawde super babka - wszystkiego Mindi uczy i naprawde ma do niej anielska cierpliwosc.
Jesli ktos z milosnikow Szwajcarow jest zaineresowany Flyballem, to dam namiar.
Kolejna grupa poczatkujaca rusza dopiero na jesieni tego roku, ja sie z Mindi wybieram.
Pozdrawiam wszystkich!

Magda
Greta

psy: Entlebuchery - Greta i Mindi

Postprzez anitax » 2013-04-02, 00:49

Witamy z Celką. Mieszkamy chyba niedaleko siebie :)
anitax

psy: Celka - entlebucher
Hodowla: Porażynianka

Postprzez Olcia » 2013-04-04, 17:21

Posty nt. spotkania przeniosłam do właściwego wątku: viewtopic.php?p=387257#p387257
Olcia

psy: entlebucherka Negra

Postprzez Szilkowa » 2013-04-04, 18:52

Greta napisał(a):Szilkowa - Flyball to naprawde swietna rzecz. Greta na egzaminie koncowym miala 5.15, wiec moze kiedys bedzie 4 z przodu... Oczywiscie z Border Colie nie ma szans, bo one, jak to mowi trener Darek maja "ogien z dupy", i schodza ponizej 4 ;-))
Musze jednak powiedziec, ze zajecia bardzo dobrze wplynely na Grete. W szczegolnosci ja bardzo osmielily do innych psow i ludzi, bo jej nieufnosc, ktora jest niby typowa dla Entli, byla zawsze grubo przesadzona ;-))
Mozna poznac tez mnostwo ciekawych ludzi, ktorzy kochaja zwierzeta - mysle, ze poniewaz wiekszosc flybalowego towarzystwa ma wiecej niz jednego psa, to przyczynilo sie do tego, ze dwa tygodnie temu wzielismy Mindi do towarszystwa Grecie. I byl to strzal w dziesiatke, bo dziewczyny sie od razu pokochaly.
Greta to naprawde super babka - wszystkiego Mindi uczy i naprawde ma do niej anielska cierpliwosc.
Jesli ktos z milosnikow Szwajcarow jest zaineresowany Flyballem, to dam namiar.
Kolejna grupa poczatkujaca rusza dopiero na jesieni tego roku, ja sie z Mindi wybieram.
Pozdrawiam wszystkich!

Magda

Psie sporty ( uprawiane z głową oczywiście ) to ogólnie dobra rzecz i dla psa i dla człowieka fizycznie oraz psychicznie :-)
My flyballu nie robimy bo zajmujemy się głównie agility ;-) Ale kiedyś wybrałabym się na semi z Darkiem, żeby przekonać się na własnej skórze jak to jest.
Trzymamy kciuki za Wasz flyballowy rozwój :-D Jeżeli będą pokazy przy okazji któregoś DCDC to z chęcią Was zobaczę na żywo w akcji :-D

Magda
Szilkowa

psy: Szila-bpp Tia-bc

Powrót do Przedstawiamy się!