Nazywam sie Credo pochodze z hodowli "Czar Wiosny" spod Częstowchowy. Moja mama to Gala Adekatos a tata to Allegro Mocny Akord. Urodziłem sie 6 marca 2008 roku tak więc teraz mam już 9 tygodni. Mój miot to juz trzeci miot z tego własnie skojarzenia i bardzo udany. Wszytskie pieski znalazły szczęśliwie domki i dobrze się howają

Ja jestem juz w swoim nowym domku dokładnie tydzien poniewaz przyjechałem w zeszły czwartek tj. 1 maja. Podróz zniosłem cierpliwie za co moja pańca była ze mnie bardzo dumna...od swojego hodowcy dostałem fajna zabawke no i całą reszte wyprawki

tutaj byłym jeszcze młodym chłopcem:

tu juz troche większy ale jeszcze w hodowli:

a tak wygląda moja ucieszona mordka kiedy biegne wprost w ramiona moich włascicieli :

ostatnie zdjęcie jest sprzed tygodnia a teraz ju zchyba troche urosłem, przynajmniej tak twierdzi moja pani a ona chyba wie co mówi, waże juz 8 kg, zaaplikowali mi pryskanie na kleszcze

Moja pni umiesci pewno wiecej moich fotek w miare mozliwości i pokaże wam jak rosne i jaki jestm kochany ale to znajdziecie juz w Galerii- w końcu to chyba miejsce na fotki naszych kochanych Bernusiów