kerovynn napisał(a):Ale największym zaskoczeniem - przynajmniej dla mnie - było odkrycie, ze psa można kochać tak mocno jak człowieka. Ja od zawsze lubiłam zwierzaki, ale z Esią jest specyficzna więź, do tego stopnia, że mąż początkowo był zazdrosny
Pora napisał(a):Dorciasadząc po pieknych zdjeciach, to m.in. zagadnęłam Was na wystawie
dorciaj napisał(a):Maluch boski. Ach - kocham się w dużych - miłością niespełnioną
Cefreud napisał(a):dorciaj napisał(a):Maluch boski. Ach - kocham się w dużych - miłością niespełnioną
to nie trzeba było zamiast tej anoreksji kupić
Pora napisał(a)::-) pragnę przywitac Forumowiczów w imieniu całej naszej 5tki ..jesteśmy z W-wy i po raz pierwszy bedziemy mieli psazakochalismy sie w Szwajcarach
dopiero co bylismy w sobotę i w niedzielęna wystawie, podziwialismy ich urodę , a jutro już dzięki splotowi różnych dobrych wydarzeń zawita do nas 11-tyg. Starker z hodowli p. Basi. Odwiedzilismy Go wczoraj
jest wspaniałym radosnym szczeniakiem
Jesteśmy bardzo przęjeci i szczęśliwi
szykujemy sie w domu jak na przybycie niemowlaka..syn sprzata pokłady lego z podłogi aby sie mały nie nałykał..
dzieki informacjom z Tego grona mam nadzieję nie byc taka zielona..nawet mi sie zrymowałosiedze od wczoraj i czytam
![]()
witam Wszystkich serdecznie,
basia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości