ja znalazłam ogłoszenie root ze kupia bernola, więc napisalam, że jak mają kupioć z pseudo i może sie im sytuacja powtórzyć to mogą pomóc jakiejś bidzie,
swojego psa stracili, chca psa dla siebie nie chca go rozmnażać, nie są pseudo a z tym mieszkaniem w budzie no nie przesadzajmy,
moje tez sa w budzie, a są prze szczęśliwe budę maja ogromna prawie altanka 4 metry długości:) na spacery chodzimy codziennie wiecznie sie z nimi bawimy bo cały czas na dworze z nimi jesteśmy no pomijając nasze obiadki i sen, moje sunie wcale nie sa biedne, sa wesołe pełne radości i życia jak każdy bernol, chodzimy do miasta na spacery i nie sa dzikusami, to ze pies po prostu w domu nie jest to nie znaczy, że ma się źle.
moje sunie mimo, żę na dworze czasem w domu tez sa jak je uda sie do domu zaciągnąć a z nimi ciężko bo one wola być na dworze, i tu nie chce nic mówić ale ja mam czas na spędzanie czasu z psem w domu a nie jeden pies w mieszkaniu jest odpędzany z pokoju do pokoju...
nie uogólniajmy!! tylko poznajmy sytuacje zanim będziemy oceniać, sorry ale jak dla mnie przyczepiliście się słowek, nie każdy jest dobrym mówcą i dyplomatą! sa tez ludzie prości ale to nie znaczy ze psy mniej kochają

dajmy moze szansę root poznajmy go bardziej, może po prostu wszystko w złe słowa ujął, a wykazał chęć nauki, pomocy i nowej wiedzy przychodząc na forum!