Hej, tu Szczecin!

Jeżeli dopiero dołączyliście do grona Użytkowników naszego Forum zapraszamy do krótkiej autoprezentacji.

Moderatorzy: saganka2, Barbel

Postprzez saganka » 2007-06-26, 10:51

Flawio, caly ten portal jest o tym, jakie nasze psy sa madre i kochane i jak im w tym pomagamy. Zycze milej i uwaznej lektury..
saganka

Ostrzeżeń: 0

Postprzez Ania Gd » 2007-06-26, 12:17

Tak Flawia
mądrość twojego psa nie będzie wzrastała proporcjonalnie do ilości czasu spędzonego przez Ciebie na klikaniu na Forum. :mrgreen:
To "samo się nie zrobi" od czytania o mądrości innych psów. :-P
Ania Gd

Postprzez Kasia » 2007-06-26, 18:23

Jak o madrym to ja mogę, ja!
Mój nosi zakupy do domu ale tylko do 1 kg - wiecej niech pańcia zaiwania a na koniec bułke i tak pewnie dostanę...Jak ktoś podchodzi do bramki to krzyczy w niebogłosy (pies znaczy nie ja) a jak tylko pozwolę temu komuś wejść - pies pozwala się smyrać, głaskać - najlepiej jeszcze z nutą uwielbienia w głosie.Jak jemy - pies jest zawsze przy nas (wie ze dzieciom czesto coś spada - nauczył się łapać w locie).Nauczył sie ze jak Luna wraca z siku to trzeba zaszczekać, zeby pańcia otworzyła, bo logiczne ze księzniczka sama za siebie szczekac nie będzie. Boss zna wszystkie możliwe słowa, przynosi to o co go poproszę (najchętniej smycz i ukochanego osiołka - ale to ostatnie dopiero po tym jak obejrzał Shreka).Wie, ze jak pańcia goni i macha rękami to trzeba zwiwac a jak kuca i pieje to trzeba przybiec.Wie, ze woda w oczku nadaje sie do picia a ta w ubikacji juz niekoniecznie.
Potrafi "mówic" wskazuje pysiem na przedmioty na których mu zalezy, ciągnie mnie za rekaw kiedy cos ode mnie chce.
W zasadzie chyba tylko czytac nie potrafi...
Kasia

Postprzez saganka » 2007-06-26, 18:53

A tutaj Kasia nie bylabym taka pewna z tym czytaniem... Pogadaj z nim o polityce, to sama zobaczysz ;-)
saganka

Postprzez Kasia » 2007-06-26, 19:12

:mrgreen: :mrgreen:
Kasia

Postprzez inbloom » 2007-06-26, 20:07

Kasia, cudna opowieść :-D kocham Bośka już jakiś czas ale teraz kocham go jeszcze bardziej :mrgreen:
a na polityce to zna się jak nic :-P
inbloom

psy: Bosman(*) Chaber (*) Felu

Postprzez Kasia » 2007-06-27, 23:36

:-D :-D hihi Marta masz wielkie buziaki od czarnej mamby vel bosiastego!
Kasia

Postprzez inbloom » 2007-06-28, 08:10

:oops: :oops: :oops: :mrgreen:
inbloom

psy: Bosman(*) Chaber (*) Felu

Re: Hej, tu Szczecin!

Postprzez Flawia » 2012-10-11, 14:35

W nocy z 9 na 10 października 2012 roku z posesji przy ul. Mieszka I w Łobzie zniknął.... ten właśnie z tego wątku Beryl z Niedźwiedziej Gawry. Nigdy do tej pory nie znikał.
I został odnaleziony!!!! <hura>
dzieci jakieś powiedziały mamie swojej że w rowie leży ładny pies co się nie rusza. Ta pani bała się że może nieżywy i zadzwoniła do weterynarza a on (ona) już wiedział że to poszukiwany Bery i zadzwonił do mojej mamy. Mama najbardziej się bała faktu że się nie rusza. Pojechały pod wskazane miejsce razem i okazało się że on tylko sobie śpi zmęczony włóczęgą. Ma się świetnie i wrócił na piechotę na smyczy do domu. Teraz jest zamknięty w domu do czasu jutrzejszego wykrycia, którędy on sforsował ogrodzenie...
Ostatnio edytowano 2012-10-11, 17:08 przez Flawia, łącznie edytowano 1 raz
Flawia

Re: Hej, tu Szczecin!

Postprzez Rysia » 2012-10-11, 16:26

Umieść może swój post w innym wątku- bo tutaj to jest mało czytelne. Trzymam kciuki :!:
Rysia

psy: CANDY , BASIA i LILLA
Hodowla: Candy World

Poprzednia strona

Powrót do Przedstawiamy się!