Życzymy Florkowi zdrówka

Ella napisał(a):Witamy gorąco-też wiem co oznacza oczekiwanie na psiego malucha,który już tam w hodowli ,przy mamusi sobie rośnie,a my codziennie się zastanawiamy co tam porabia już prawie nasze maleństwo.Też czekaliśmy na naszą Jokusię 2 m-ce od jej narodzin i zamęczaliśmy pana Andrzeja e-mailami - prośbami o kolejne zdjęcia i wiadomości,ten piękny czas oczekiwania wlecze się w nieskończoność...ale wreszcie przychodzi ten wyczekiwany dzień i radości nie ma końca.
Życzymy Florkowi zdrówkaMaleństwo jest cudne
Justynka napisał(a):Witamy i mypodobnie jak Ty bardzo długo czekałam na wymarzonego, ukochanego psiaka i powiem jedno chwile spędzone u boku berneńczyka i radość, jaką wnosi do naszego życia wynagradza każdą chwilę czekania
Nie wyobrażam sobie już życia bez tego cudownego futrzaka
agnieszka_wol napisał(a):witam rowniez serdecznie,mialysmy sie okazje poznac na wystawie w Szczecinie w zeszlym roku,wprawdzie ja nie bylam ze swoją,ale bylam w roli kibica i trzymalam mocno kciuki :)
Ja mam 2 niunie z Szumiacej Knieii wybrane wyczekane,zwlaszcza tę druga haha,HAlinka cos o tym wie:)Wiem co oznacza czekanie-ale WARTO!!! JAk Pani zechce zawsze sie mozemy spotkac,pozdrawiam i czekamy na fotki!!!Aga z Bernenczykami-Tajga i Sarunia i jamniczka Tosią:)
Halina napisał(a):Oj te ostatnie tygodnie to chyba będą najdłuższe
Fakt Agnieszka na Tsunami też się naczekała coś koło 2 lat. No ale jaka radość za to na końcu.
A co do Sotellki to ona umie się wdzięczyć jak nikt. Już nawet jeden pan który miał zamówioną suczkę z ostatniego miotu czekał tylko na słówko a zamieniłby odrazu małą na dorosłą już Sotellę i jak to mówił bez względu na koszty. A dlaczego? No o czywiście dlatego, że zrobiła to co umie najlepiej, tak się do niego wdzięczyła, tak go omotywała spojrzeniem, tak mu właziła na kolana jak to ona, że wymiękł dokładnie. Po małą przysłał rodzinę bo stwierdził, że jak jeszcze raz się spotka z Sotellą to już wogóle żadnego szczeniaka nie będzie chciał ....
Nio i wszystko jasne- już wiecie że jestem marzycielką hehehe :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości