Nowi z Poznania

Jeżeli dopiero dołączyliście do grona Użytkowników naszego Forum zapraszamy do krótkiej autoprezentacji.

Moderatorzy: saganka2, Barbel

Re: Nowi z Poznania

Postprzez Alicja i Spartki » 2012-07-24, 21:52

Oj te spartki skradły serca pani Asi i jak tu wyjechać z jednym :-) :-)
Alicja i Spartki

Ostrzeżeń: 0
psy: spartki w ilosci 10 szt
Hodowla: spartanska Osada

Postprzez Roma » 2012-07-24, 22:27

psiarz napisał(a):ja jestem z Krakowa...niestety jeszcze nie mam psa, ale poważnie się zastanawiam nad tą rasą:D

Jeśli oprócz psa chcesz mieć przyjaciela to jest właśnie rasa dla Ciebie <tak>
Alu-czy to ma znaczyć, że będzie dwupaczek? ;)
Roma

Postprzez Agama » 2012-07-24, 22:29

Witajcie ;)
Agama

psy: Philadelphia, Alhambra, Fiona, Kayah i Nemezis
Hodowla: Z CICHEJ GÓRKI

Postprzez Alicja i Spartki » 2012-07-25, 16:28

Nie dwupaczek na razie nie bedzie. :-) .To jest pierwszy piesek/sunia/ pani Asi,do tego jak mi powiedziała cale życie czuła lęk do czworonogów :-D :-D .
Pani Asia i Jacek byli u spartków w odwiedzinach dwa razy i jak wiadomo nie tylko malcy ich obsiadły w dosłownym tego znaczeniu ale i doroslaki,a co najgorsze że tak trudno było się z nimi pożegnać. :-D :-D .
Alicja i Spartki

Postprzez karo » 2012-07-28, 22:14

Witam.
To Pani bedzie miala siostre naszej Olgi.
My przyjedziemy z Francji do Pani Alicji w nastepna sobote czyli 4 sierpnia.
Nie mozemy sie doczekac tego spotkania. Ma pani szczescie ze mogla pani sie zapoznac z maluszkami. A my tylko przez internet. Nawet przez ekran sa cudowne.
pozdrawiam
karo

Postprzez Tańka » 2012-07-29, 19:50

Spartkowa rodzinka na forum się powiększy :okok: Cudownie mieć w domu szczeniaka. Nasz drugi piesek ma dopiero 6 miesięcy, a ja już marzę o trzecim :mrgreen:
Tańka

psy: Yokozuna z Deikowej Doliny (*), Echo mix

Postprzez Joasia » 2012-07-30, 20:48

Oj tak, tak, wszystkie Spartki są przecudowne - zarówno maludy jak i dorosłe. Pani Alicja była tak miła, że aż dwa razy nas ugościła i z trudem powstrzymałam się przed " wproszeniem" po raz trzeci :) udało się się Pani Alu - ten weekend z trudem bo trudem ale daliśmy spokój :)
Pani Karolino - maluszki są tak śmieszne, takie pieszczochy i rozrabiaki że dosłownie za każdym razem kiedy wracaliśmy do domu siadałam w fotelu i beczałam jak bóbr. Zdjęcia nie oddają ich cudowności - ale nie ma co się martwić już nie wiele dni zostało i Pani również doświadczy tego niezapomnianego przeżycia, jakim jest atak 8 kudłatych kuleczek. Proponuje meliskę - bo ja po pierwszym spotkaniu byłam tak oszołomiona, że długo do siebie wracałam :)
Joasia

psy: Mania ze Spartańskiej Osady

Postprzez Alicja i Spartki » 2012-07-31, 21:30

No tak wiedziałam ze spartki przyprawiją gosci o zawrót głowy. Pani Joasiu proszę sie nie przejmować, sa własciciele którzy odwiedzili spartki więcej razy :-D :-D .Przecież jak sama pani zauważyła im w to graj,jest komu buty podgryzać ciagnąć za sznurowadła a potem dobrze się śpi do 7 rano więc wszyscy zadowoleni :-) :-).zapraszam do galerii maluszków wstawię troszeczkę zdieć.
Alicja i Spartki

Postprzez gosiakds » 2012-08-01, 09:55

Witajcie na forum! <luzik>
gosiakds

psy: Shanga, Dżunga & Miracle
Hodowla: Magia Berna

Postprzez karo » 2012-08-01, 17:58

Oj wlasnie jestesmy nad morzem. Zawiezliszmy dwie najwiekrze corki do cioci. Jutro wracamy do dmu no i w piatek wieczorem jedziemy do spartakow. Juz one mi sie snia codziennie. Tak slodko o nich mowicie, ze doslownie nie moge sie doczekac. Pani Alicja tez mi mowila, ze na zdjeciach innaczej wygladaja.
A jak pomysle, ze za tydzien bedzie z nami w domu to doslownie warjuje!!! <hura>
Pewnie roztanie z maluszkami dla pani Alicji bedzie bardzo smutne.
Serdecznie pozdrawiam
karo

Mania w nowym domku

Postprzez Joasia » 2012-08-08, 13:53

Nasza Mania już jest w nowym domku :radocha2:

Po długich i rzewnych łzach zarówno moich i Pani Alicji nasza najukochańsza psiunia wzorowo przemierzyła długą drogę. W ciągu tych trzech godzin ani razu nie zapłakała ani nie piszczała - tuląc się z ogromną ciekawością poznawała świat przez okno. Pierwszy postój zrobiliśmy po 30 minutach -szaleństwa i radości nie było końca... Drugi i ostatni był w połowie drogi - dzielnie skorzystała z miejskiej toalety, znów poszalała i padła jak betka.
W domu już po godzinie 23 mała poznała pozostałych domowników, bez najmniejszych problemów zwiedzała nowe nieznane kąty <juhu>
Pierwsza noc przebiegła tak wspaniale, że nawet w najśmielszych myślach nie dopuszczałam do siebie, że tak dobrze być może. Grzecznie spała sobie koło naszego wyrka i raptem 2 razy obudziała na siusiu - najlepsze, że delikatnie podskakując i merdając ogonkiem, bez piszczenia i wiercenia. Ten cudowny widok do końca życia zapadnie mi w pamięci...
Mania jak na razie jest bardzo odważna i lulusiowata - Pani Alu to tylko i wyłącznie Pani zasługa ! Tyle serca ile Pani tym maluchom oddała teraz owocuje <brawo>
Przy wolnej chwili, pod wieczór powrzucam zdjęcia Maniulki ;-)
Joasia

psy: Mania ze Spartańskiej Osady

Poprzednia strona

Powrót do Przedstawiamy się!