Powiem wam w tajemnicy ze w moim spartkowozie 2 /tak nazwano mój samochód/ w drodze do kliniki weterynaryjnej niedawno urodziły sie w dwa przesliczne maluszki chłopczyk i dziewczynka

GSMD napisał(a):Witajcie![]()
alicja napisał(a):Spartki też witaja serdecznie oj bedzie sie dziac jak taki mały brzdąc zawita do domu![]()
.Zycze żeby była najkochańsza, zdrowiutka i dawała wam wiele radosci nawet w bardzo pochmurne dni i żeby od pierwszego dnia pobytu u was czuła ze jestescie jej rodziną.kochającą rodzina.
Powiem wam w tajemnicy ze w moim spartkowozie 2 /tak nazwano mój samochód/ w drodze do kliniki weterynaryjnej niedawno urodziły sie w dwa przesliczne maluszki chłopczyk i dziewczynka![]()
Roma napisał(a):Witajcie Dario i Pawlejak widzę i Was dopadła ta zaraza na bernusie
Uważajcie abyście tak nie skończyli jak my 2+1
![]()
Bernielovers napisał(a):Zwariowaliśmy :) Mamy kota na punkcie Bernenczyków :) Ale raczej nie możemy sobie pozwolić na szersze grono rodzinne(Daria,Paweł, kot i pies), bo się autentycznie nie zmieścimy w tym M3 ;p
Ściskamy
meggy napisał(a):Witamy![]()
Z tego co piszecie całe szczęście,że ograniczają Was metry.
Mnie nie ograniczały i jak skończyłam![]()
Zuzanda napisał(a):meggy napisał(a):Witamy![]()
Z tego co piszecie całe szczęście,że ograniczają Was metry.
Mnie nie ograniczały i jak skończyłam![]()
Meggy mieszka kątem u psów![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości