parvati71 napisał(a):... a zostałam napiętnowana jak bym popełniła straszną zbrodnię...
BlackSpark napisał(a):oj no już odpuśćcie prosze was, wiem jak ona sie czuje, bo tak samo źle mnie przywitaliście i nie jest to przyjemne uczucie...
Barbel napisał(a):Czegos tutaj nie rozumiem - logujac sie na to forum potwierdzasz popieranie akcji R=R - a nagle juz 3 uzytkowników ma w nosie zasady... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasze zasady
Społeczność Portalu i Forum Wielbicieli Szwajcarskich Psów Pasterskich wyznaje zasadę szacunku do życia i naszych braci mniejszych, czyli zwierząt. W związku z tym, nie traktujemy ich jako przedmioty, ale naszych Przyjaciół, którym winniśmy pomoc, miłość i szacunek! Świadomie i z wyboru popieramy akcję Rasowy=Rodowodowy, jesteśmy przeciwni pseudo hodowlom i masowemu rozmnażaniu zwierząt. Czynnie uczestniczymy w pomocy bezdomnym psom, którym staramy się zapewnić lepszy byt.
allam napisał(a):Byłam tą osobą, która Ciebie nie przywitała źle, ale nie dlatego, że popieram to co zrobiłaś, bo nie popieram. Ale w Twoim przypadku sytuacja była inna - kupiłaś psa, bo (mam taką nadzieję, chociaż po Twoich dzisiejszych wypowiedziach zaczynam w to wątpić) nie wiedziałaś co robisz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość