Witam

Jeżeli dopiero dołączyliście do grona Użytkowników naszego Forum zapraszamy do krótkiej autoprezentacji.

Moderatorzy: saganka2, Barbel

Re: Witam

Postprzez Majszczur » 2011-10-25, 09:51

Barbel napisał(a):andy - jakieś chyba imię i nazwisko ma - co tam w metryce napisali?
Rozumiem, że nad domowym myślicie :-> Proponuje Pirania!
Nie pozwalam. Zastrzeżone. Pirania to moja szczura :lol:
A jak małej dali na "chrzcie" w hodowli? Bo wiesz andy... imię zobowiązuje ;>
Majszczur

Ostrzeżeń: 0
psy: BPP: BERTA (*)... GRANDA (Princess Lovely Lady)

Postprzez KajaBPP » 2011-10-26, 14:48

Witam!
Mam już trzy breneńczyki w domu: Kaję, Nelsona oraz Moccę ( właścicielka Mocci jest moją rodziną ). Również jestem zakochana w berneńskich psach pasterskich i oczekuję przyjścia kolejnego psa już innej razy, a mianowicie w border collie. :)
KajaBPP

psy: Kaja

Postprzez Barbel » 2011-11-10, 09:49

Majszczur napisał(a):A jak małej dali na "chrzcie" w hodowli? Bo wiesz andy... imię zobowiązuje ;>

Andy pozostał tajemniczy i nam nie powie... 8-)
Barbel
Moderator

psy: Barnaba (*),

Postprzez iwa » 2011-11-16, 21:10

Witam, cieszymy sie razem z Wami i gratulujemy, a co do imienia, jeśli jeszcze go nie macie, to moze nasze Wam sie spodoba - podzielimy sie:)) Pozdrowienia od BORY
iwa

psy: Bora

Postprzez andy » 2011-11-17, 23:15

Witam.
Moja sunia miała mały wypadek ze słupkiem, musiałem pojechać do kliniki okulistycznej do Warszawy <szok>
Mała właściwie nie wykazuje żadnych oznak strachu przed dalszymi wygłupami na spacerach, tylko to oczko dalej spuchnięte. Mamy nadzieję, że w sobotę po wizycie w klinice będę mógł się bardziej uspokoić. Od wtorku jest u mnie wnusio i z tego powodu w domu sodoma i gomora :radocha2: Takiej zabawy nie spodziewałem się po tych dzieciakach <hura> Przynajmniej nastrój w domu się poprawił.
Ubranka Witka, troszkę się bym powiedział podniszczyły podczas zabawy, babka wrzeszczy, oni się bawią dalej a ja wybywam na ryby <hahaha> Tak jest do południa, potem idą spać, a po obiedzie wszystko wraca do normy. Do końca tygodnia jakoś wytrzymam ale co będzie w następnym ]:-> ??? Mała 14 list. skończyła trzy miesiące i więcej waży (16kg) od Witka, najgorsze, że zabiera małemu czapkę z głowy a ten biedak nie może jej dogonić.
Przyjaciele nasi stwierdzili, że powinna się nazywać tak jak się zachowuje ... wujo mówi, że ma być Jadżka i koniec.
<papa>
Idę na siku z sunią.
andy

Postprzez iwa » 2011-11-18, 00:14

Jadźka też fajnie. najwazniejsze by sprawiało Wam przyjemnosc. no i do piesia pasowało. Co do dzieciaków ech dziadkowie - czasami wam zazdroszczę, patrzac na moje mamy jak z entuzjazmem przyjmuja moje dzieciaki, kiedy ja padam na twarz :mlotek: Kochane urwisy. a urwisiatko berneńskie ucałuj i nie zapomnijcie o prześwietleniu bioderek (patrz mój watek) pozdrawiam.
iwa

psy: Bora

Poprzednia strona

Powrót do Przedstawiamy się!