Majszczur napisał(a):Jak pisałam wcześniej, gabaryty, masa i siła psa/samca - jakby nie było znacznie większego od suki - ma niebagatelne znaczenie.
Bohun piękne imię, mamy je na liście potencjalnych imion dla pana Bernakerovynn napisał(a): ojciec Esi, Bohun, na smyczy chodzi jak marzenie. Stateczny, spokojny, zrównoważony. No cudo a nie pies. Ale ja i tak wolę moją wariatkę
![]()
![]()
a dlaczego? - Bo ją mam
![]()
![]()
ja tego nie nazywam przejmowaniem się tylko wyobraźnią popartą doświadczeniami... a w zasadzie... może masz racjędorciaj napisał(a):Magda - oj chyba za bardzo jednak się przejmujesz![]()
Zagnieździliśmy się na Ursynowie przy stajniach rekreacyjnych SGGW i klinice zwierząt dużych (skarpa Natolińska). Serce się raduje na tą propozycję spacerkową, dziękiAnna Rozalska napisał(a): Magda w jakiej dzielnicy Warszawy mieszkacie? My jesteśmy z Pragi Północ (...) Na naszą pomoc w Warszawie zawsze mozecie liczyć.
nie widziałam, a po emotikonie której użyłeś aż się boję pomysleć co to za "potwór"kruszon napisał(a): No to Ty chyba nie widziałaś naszej "mamusi" Biby...
Majszczur napisał(a):nie widziałam, a po emotikonie której użyłeś aż się boję pomysleć co to za "potwór"kruszon napisał(a): No to Ty chyba nie widziałaś naszej "mamusi" Biby...
![]()
![]()
Majszczur napisał(a):nie widziałam, a po emotikonie której użyłeś aż się boję pomysleć co to za "potwór"![]()
![]()
kerovynn napisał(a):faktycznie śliczna "mamusia"![]()
![]()
Goliatkakruszon napisał(a):"Mamusia" jest ślicznahttp://www.mocnyakord.republika.pl/bibaaa1.jpg(...) Ona jest po prostu "Mocna"
my też, my teżAlice napisał(a): czekamy na wspólne przyszłe spacerki![]()
Ha! I tu mnie masz. Wielki koszykarz, a krępy i przysadzisty to dwie różne sprawy. Może wagowo podobni ale jednak berny koszykarze takie jak Kasper Maltabar (*), B-Astek MA, Azir TŚ, Galwin, Freud czy młodzieniaszek Trey właśnie trafiają w moje poczucie estetykiCefreud napisał(a): Nie licz na małego psa, bo Ci wytnie numer i koszykarz jak Freud czy Galwin wyrośnie
AniRysTeam napisał(a):do wyglądu człowiek się szybko przyzwyczaja, do charakteru już nie tak bardzo
Barb napisał(a):jeden zamach ogonem i Joel wpadł w żywopłot.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość