Dzisiejszy dzień spędziliśmy na "wiosennej" wystawie w NDM. Było bardzoo zimno i chyba dotarli tylko Ci najwytrwalsi Troszkę się "rozgrzaliśmy" dzięki Ani Czakusiowej i Chosikowi Gabanka zajęła 3 lokatę z oceną bdb. Gabusia i Fantazja Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Fantazja, Amira i Gabanka Obrazek został zmniejszony.
Spoiler:
Babciu przepraszamy ale nie udało nam się zrobić zdjęcia obu wnusiom razem bo było tak zimno, że od razu po wystawieniu uciekaliśmy do domku
gabana napisał(a):(...)A może jednak coś uda się ukraść (...)
A tam, zaraz ukraść. Spradzić trzeba czy jajeczka na pewno na twardo i czy w kiełbasie nie za dużo czosnku... Dba dziewczynka o was i tyle. Pozdrowienia dla siostrzyczki
Dzisiaj z moimi kochanymi "łobuzami" poszłyśmy troszkę poszaleć ( niestety bez Indulka bo dziewczyny cieczkują) I tak to szalałyśmy Uwaga lecimy Obrazek został zmniejszony. Dwa "pieseczki" Obrazek został zmniejszony. Pobawcie się ze mną Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Co tam jest? Obrazek został zmniejszony. Ja też chcę budować iglo Obrazek został zmniejszony.
To może dzisiaj kolejna porcja fotek. U nas ciągle śnieg z czego bardzo cieszą się psiaki, a my troszkę mniej
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Ale dobry Obrazek został zmniejszony. Spadamyy ale miźanko najważniejsze Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Gabusia u mnie w łóżeczku "odpoczywa" więc ja w jej czasami też muszę "odpocząć" Obrazek został zmniejszony.