Iwonko masz rację ludzie śmiecą wszędzie,u mnie teraz gdy nie ma już na krzaczkach liści wyszło wszystko co znajduje się w krzakach

iwona_k1 napisał(a): Myślałam nawet o jakimś pomyśle na wprowadzenie skupu butelek.Wtedy zbieracze puszek zbierali by również plastikowe butelki...
Ooojjj jestem pewna, że by Cię zmartwiły gdyby Ci gadzina wysmyknęła się z obroży i puściła cwałem na środek skrzyżowania, bo właśnie kawalkada samochodów ruszyła na zielonym i psica usłyszała umiłowany trzask zgniatanej pod kołami butelkikerovynn napisał(a):Hmmm... mnie by te butelki nie zmartwiły![]()
agalorek2 napisał(a):zużyta chusteczka higieniczna w rowie to przysmak, który natychmiast ginie w paszczy.
Majszczur napisał(a):Ooojjj jestem pewna, że by Cię zmartwiły
kerovynn napisał(a): Z dziką radością i entuzjazmem skacze, staje na tylnych łapach i usiłuje "dać pyska" - a są to obce, przypadkowe osoby, które obok niej przechodzą obojętnie, a wręcz emanuje od nich niechęć do zwierzaków. Zupełnie tego nie rozumiem
daria napisał(a):hmm,przykro,ciekawe czym kierował się hodowca...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości