Obrazek został zmniejszony.

kreska napisał(a):Niech zdrowo rosniew jakim wieku byla wykonana ta fotka?
http://szwajcary.com/obrazky/8389_1415038376.jpg
pozdr
Milenka napisał(a):Sliczny psiaczek:-)taki maly glodomorek Wam rosnie:-D
aldonabak napisał(a):Milenka napisał(a):Sliczny psiaczek:-)taki maly glodomorek Wam rosnie:-D
Głodomorek I liga. Dla Diegusia kupiłam plecak i nosił część zakupów - zapracowywał na śniadanie, bo tylko w ten sposób je zjadał. No i jak zostawiłam mięsko na blacie to mogło stać i nic, a z Dolarkiem tak nie będzie Żarełko jest po to by je wszamać.
Gocha napisał(a):aldonabak napisał(a):Milenka napisał(a):Sliczny psiaczek:-)taki maly glodomorek Wam rosnie:-D
Głodomorek I liga. Dla Diegusia kupiłam plecak i nosił część zakupów - zapracowywał na śniadanie, bo tylko w ten sposób je zjadał. No i jak zostawiłam mięsko na blacie to mogło stać i nic, a z Dolarkiem tak nie będzie Żarełko jest po to by je wszamać.
To młode pokolenie takie jakieś żarłocznePrzy Ozziku i Zoyku nic nie musiałam chować, przy Panu Gałganku nic nie może zostać na stole a i kocia miska coraz wyżej stoi
comtrol napisał(a):Trzeba szybko nauczyć go komendy "FE" lub "Nie Ruszaj". Moja Leda przed jedzeniem patrzy pytajaco czy to dla niej - no chyba że jest bardzo głodna lub jest coś nowego. Jednak nawet wtedy odstępuje gdy usłyszy komendę. Zaczynałem szkolenie gdy miała 3 miesiące.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości