Mam na imię Ewa.W kwietniu ubiegłego roku zamieszkała z nami Nera-1,5letnia wówczas suczka w typie BPP.Od tego czasu zaglądam na to forum i jestem pod wrażeniem państwa wiedzy o berneńczykach oraz zaangażowania w pomoc psom w potrzebie.Nie miałam dotąd odwagi się odzywać ponieważ moja wiedza o psach tej rasy jest bliska zeru,zatem póki co pocichutku czytam i uczę się-teoria-forum,praktyka-Nera i jakoś leci.Z Nerą zaprzyjażniłyśmy się bardzo,choć łobuz z niej okropny cały ogródek mi przekopała do spółki ze swoją adoptowaną siostrą Borą prawie bokserką.Mam nadzieję,że zaakceptujecie nas w swoim gronie.To właśnie Nera.
Witamy zeczywiście nieładnie tak trzymać psinkę w ukryciu, zachęcam do założenia jej galeri, i więcej wiary w siebie, po roku posiadania berneńczyka ta wiedza na pewno nie jest już znikoma
Dziękuję ślicznie za serdeczne przywitanie na forum.Obiecuję nie ukrywać swoich psinek dłużej.Z góry przepraszam za ewentualne niezręczne wypowiedzi-raczkuję dopiero.Mam nadzieję,że zdjęć też nie zabraknie jeśli będziecie chcięli oglądać Pozdrawiam E.