Witam ponownie , powiem tak pieska pierwszego nabyliśmy dwa tygodnie temu ale euforia była niesamowita i juz na dzień dzisiejszy mamy drugiego właściwie drugą bo to suczka Cama,piesek to Bari.Mamy jeszcze labradora biszkopcika Farisa wspaniała psina .Mieszkamy w małej miejscowości koło Poznania środa wlkp,ale posiadamy warunki wydaje mi sie dobre do naszych piesków około 10 tys metrów ziemi.Mimo ze zonka jest przy nadzieji z nasza druga pociecha nic nie staneło na przeszkodzie kupna piesow.Tak wiec pozdrowienia od naszej wesołej rodzinki.
witaj, właśnie ostatnio toczyła się rozmowa że berneńczyki powinno sie kupować w dwupakach i oto przykład witamy serdecznie w dziale o żywieniu znajdziesz mnóstwo porad, czochrańce dla szkrabów i Farisa
Zobaczycie jak świetnie wychowuje się dzieci w towarzystwie psów, a zwłaszcza psów berneńskich U nas wczoraj była cała rodzina z dzieciakami ( razem 4 sztuki szkrabów). Psy były zachwycone. Dzieci też, a wszyscy wspólnie turlali się po świeżo skoszonym sianie...
Witamy i o foteczki pieseczków prosimy! Podzielam zdanie Tess- dzieci przy berneńczkach wychowują sie wspaniale. Nasz Credo zawsze z niecierpliwością czeka na przyjazd dzieci mojego brata, z którymu uwielbia się bawic wiec zabawy bedzie ze szkrabami co niemiara!
Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie.Dziś jak codzień w domu normalnie tornado przeszło hahha.Ale psiaki są tak urocze że szkoda mi nerwów na nie ,tylko żonka biedna z dzidzią w brzuszku od rana jak szalona ale nie moge jej przetłumaczyc ze ma odpocząć podziwiam ja powiem szczerze.A co do wychowania dzieci i psiaków to mieliśmy już dobry przykład na naszym labradorku i mam nadzieje że akie podejscie będą miały berny .Uciekam na spacer do usłyszenia .A szczególne pozdrowienia od naszej małej szalonej miłośniczki psiaków i nie tylko Marci .TO nasza trzy letnia pociecha .