co robi pies ?
Moderator: annasm
dakota0508 napisał(a):
TAAAAA...a potem Paweł mnie zabije że ogladacie jego super tyłek przez wygryzione dziurska w piżamkach ;).. Na osłodę .....Nowa przypadłość mojej suki.
NIE OBLIZUJE MORDY JAK PIJE....bo raz że morda jest duża wiec za duzo lizania a dwa ma w tym celu kilka rzeczy.
- kanapa narożnik...leci najpierw prawą stroną mordy po całej długośći , potem zawraca wycierając druga stronę mordy
- wyciera w dywan na przemiennie..prawa lewa, prawa lewa a potem czasem grzbiecik wyczochra
- wyciera w nas...bez skapy podchodzi i w nogawki mordę wyciera, a jak sie drzemy to niby przeprasza ale tak żeby przy przepraszaniu wytrzeć mordę do końca.
BASTARD napisał(a):Piłka do już historiaa Basterowi to nie powiem że go z dziewczyną pomylili
![]()
![]()
![]()
akkna napisał(a):hehe Basma waży jakies 51-52 kg i nie jest gruba jak niektorzy sadza, ma poprostu taka bardzo mocna meska budowe :) i fakt jest podobna do tatusia Bohunka :) a ja wcale nie jestem krasnalem mam 170 cm wzrostu i wage Basmy :)
Potem wrzuce jeszcze pare fotek a tymczasem musze zmykac bo Basma ciagnie na spacer.....pozdrowki
qbav napisał(a):a i owszem puszczamy. Betel uwielbia "dogs 101" i "cats 101"
Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość