bardzo dziękujemy,tak ładnie piszesz o Jokusi Natalio Wiesz ,jak cieszą nas te sukcesy wystawowe My wciąż trzymamy kciuki za Bono i myślę,że wkrótce przystojniak pojawi się na ringach,siejąc popłoch wśród konkurentów
Kajeczka - taka już dorosła z niej panienka, że nie mogę się nadziwić. Jest już taka poważna, już nie zawsze ma ochotę na wygłupy ze szczeniakami. Ale jak przyjedzie Ulvarek do dostaje fiksum dyrdum Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Dexter, ma minkę, jakby czekał na buziaka A my czekamy na szczeniaczki. Szkoda, że nie mogę wstawic zdjęcia, mimo ze zmiejszylam je do minimum, wyskakuje mi komunikat ze przekroczono max przestrzen.........
A poniżej nasz Kajka 2 lata i 4 miesiące Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. I próby przerobienia DSPP na pudla? Obrazek został zmniejszony.
Gosiu, Kajka - pudel, próba udana - fotka superaśna . Przybywa nam na Forum DSPP, pięknych i kochanych przez właścicieli. To cieszy Oczy trudno oderwać od szczęśliwych mordeczek.