Moderator: annasm
Barbel napisał(a):Kwitujac jakiekolwiek przepychanki....
Opniotwórcze wypowiadanie sie osób , które piszą 3 posty na krzyż na tym forum jest dla mnie ... dalece nie na miejscu.
Co do strzelania w kolano - no nie sadzę...
Jak dotąd nie wymyślono niczego lepszego niż FCI.
Powiem wiecej - to FCI stworzyło wzorce ras aktualnie obowiazujące. Wiec inne organizacje, nie podlegajace FCI sa po prostu złodziejami ich "mysli technicznej".
.Jak ktoś (hodowca) z własnej nieprzymuszonej woli robi wiecej- to mu chwała. Nie musi. Może.
Co do gwarancji- hodowla FCI = tip top. Jak wchodzę do sklepu Armaniego a wygląda ten sklep jak buda na bazarku, to nie kupuję tam sukienki. Ba- pisze do zarzadu firmy, ze taki badziew zobaczyłam...
2kreski napisał(a):Aneczka 2014 - uśmiecham się do Ciebie serdecznie, bo chyba właśnie zrozumiałam, co miała na myśli Barbel, pisząc o opiniach "jednego posta".
No ale nic- każdy sobie sam wnioski wyciągnie.
Pozdrawiam
Milla napisał(a):Jak zabieram psa z pseudo czy łańcucha to mam w nosie jego otoczenie byleby zabrać, ale jeżeli płacę za tego samego psa konkretne pieniadze i widzę skad go zabieram, to wymagam, a jak nie mam od kogo wymagać to robię zadymę gdzie się da.
Milla napisał(a):... to jest kilka (do policzenia na palcach jednej ręki) hodowli ................... w Polsce z których mogałbym kupić szczeniaka, a hodowli jest przecież bardzo dużo.
aneczka2014 napisał(a):Odnosze wrażenie,że jestem tutaj nie mile widziana już z samego powodu,że nie podzielam Waszego zdania o hodowli CzandoriaNapisałam prawde i przykro mi,że Wasze doświadczenia były inne
aneczka2014 napisał(a):2kreski-też dlatego tak bardzo mnie zdziwiły te opinie
Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości