Patrz mój post nr 1 w tym wątku

pozdrawiam
Moderator: annasm
Agnieszka napisał(a):2. Po Helvim są tylko 2 mioty, z tego powodu, że przestaliśmy nim kryć natychmiast po pierwszym ataku. Odmawialiśmy wielu, bardzo wielu właścicielom suk, jak myślisz dlaczego tak piękny pies nie został ojcem dużo dużo razy więcej?
w TO NIE UWIERZE!!Mój Bohun zdecydowanie więcej wygrał wystaw a jakoś kolejki o krycie się nie ustawiały!
Agnieszka napisał(a):MOŻE jestem ograniczona!Ale nie kumam!Jak widzę poczucie humoru ci dopisuje!Mi jednak by nie towarzyszyło!Od 20 lat jestem mężatką.Niestety nie mamy dzieci . Czy mam moją teściową zamordować , bo jej syn nie może mieć dzieci!Czy wychodząc za mąż z miłości popełniłam błąd ufając , że wszystko będzie ok!Czy jak nagle okaże się , że mam raka ,złośliwego raka to mam winić rodziców , że mnie poczęli!Czy może dziękować im za dotychczasowe życie , a chorobę uznać za egzamin z życia.Identycznie można odnieść się do hodowli psiaków.....
Agnieszka napisał(a):Wiki byłyśmy w fajnym kilkumiesięcznym kontakcie i nie rozumiem skąd te dzikie oczęta!
Agnieszka napisał(a):MOŻE jestem ograniczona!Ale nie kumam!Jak widzę poczucie humoru ci dopisuje!Mi jednak by nie towarzyszyło!Od 20 lat jestem mężatką.Niestety nie mamy dzieci . Czy mam moją teściową zamordować , bo jej syn nie może mieć dzieci!Czy wychodząc za mąż z miłości popełniłam błąd ufając , że wszystko będzie ok!Czy jak nagle okaże się , że mam raka ,złośliwego raka to mam winić rodziców , że mnie poczęli!Czy może dziękować im za dotychczasowe życie , a chorobę uznać za egzamin z życia.Identycznie można odnieść się do hodowli psiaków.....
monet napisał(a):Chcialabym rowniez, zeby osoby takie jak ja, ktore staja w obliczu tej choroby mogly sie zwrocic chociazby o pomoc czy wsparcie do kogos z nas, bo jak do tej pory temat padaczki u dspp w ogole nie istnial.
Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość