Anna Rozalska napisał(a):Zależy w jakim mieście. W Warszawie w dobrym salonie z własnymi kosmetykami około 150 zł.
Anna Rozalska napisał(a):Zależy w jakim mieście. W Warszawie w dobrym salonie z własnymi kosmetykami około 150 zł.
Anna Rozalska napisał(a):Może ceny ostatnio się zmieniły ale na wiosnę ze swoim szamponem i odżywką, za kąpiel, podcięcie, trymowanie,
/nie zależało mi na zrobieniu bóstwa na wystawę/ zapłaciłam 100 zł. Takie ceny są w Gabinecie weterynaryjnym przy ul. Stalowej na Pradze. Młoda pani wet po kursie groomerskim strzyże, kąpie psy i koty. W klinice Zielone Zacisze przy ul. Wyspowej zapłaciłabym teraz pewnie ze 200 zł.
Anna Rozalska napisał(a):Tydzień temu ja odniosłam sukces. Wykąpałam Lamię sama w brodziku, sama wytrymowałam i wyczesałam, użyłam profesjonalnych kosmetyków jak doświadczony groomer, jedynie zabrakło mi profesjonalnej suszarki, bo domową zeszło się nam około godziny. Przede wszystkim jest czysta a sierść jest miękka. Następne kapanie po zimie.
Powrót do - Wszystko o groomingu, kąpieli i linieniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość