Drixon napisał(a):zastanawia mnie narastająca tendencja do bernów obciętych - serio Wam się to podoba?
Drixon napisał(a):zastanawia mnie narastająca tendencja do bernów obciętych - serio Wam się to podoba?
panterka-23 napisał(a):Kreska - czy ty myślisz, że ja piszę o Twoich psach ? Ja ich na oczy nie widziałam !! A masz tak ostro pocięte ?
Mam chyba prawo wyrazić opinię, że nie podoba mi się pocięty po całości pies dosłownie tak, że wygląda jak szwajcar. Podoba mi się pies podcięty tam gdzie trzeba delikatnie . Szkoda, że jak się powie co się myśli to jest się wrogiem publicznym numer 1 - trzeba pisać tak pięknie cudownie ślicznie a w myśli oooooo ja ale okropne
Niestety z" gówna" miodu nie zrobisz ,by nie wiem jak ciąć - Gosia święte słowa
Kreska napisał(a): po prostu nie lubie szeroko pojetej obludy i wypowiadania sie na temat psow bez tzw. "wizji lokalnej" i wtykania szpiliTwoj wnusio w Reszowie tez byl ciety az milo (pieknie zrobiony ) i jakos slow krytyki nie widzialam
wiec moze warto zachowac taka sama miare do wszystkich
![]()
Kreska napisał(a):ktore dzis widzialam w przeciwienstwie do niektórych krytykujacych obciete psy na lokatacha że moje byly to rozumiem ze mnie tez ta krytyka dotyczy aczkolwiek nie czuje sie nia urażona... bo tak jak pisala Malgosia..
panterka-23 napisał(a):Ania czytasz co ja piszę ? NIE PISZĘ O PSACH Z TEJ WYSTAWY HALOOOOOOO
po prostu nie lubie szeroko pojetej obludy i wypowiadania sie na temat psow bez tzw. "wizji lokalnej" i wtykania szpiliTwoj wnusio w Reszowie tez byl ciety az milo (pieknie zrobiony ) i jakos slow krytyki nie widzialam
wiec moze warto zachowac taka sama miare do wszystkich
![]()
po raz kolejny spytam czy ja gdzieś napisałam, że piszę o psach z tej wystawy ( więc dlaczego zarzucasz mi obłudę?) ? A co do wnusia - nie wiem nie widziałam- nie mój pies - nie moje decyzje tak ?
Drixon napisał(a):dyskusja ma temat wystaw - więc jak najbardziej miejsce na taką dyskusję - a skoro na lokatach stają przede wszystkim psy obcięte to daje do myślenia.
Panterka - dawno nie widziałam tak pięknie ofutrzonej bernenki - teraz większość to berny wycięte na niufki
Drixon napisał(a):a dlaczego obcinacie psy ? (nie mówię o przycinaniu futer na uszkach czy łapach - tylko po całości)
Powrót do - Wszystko o groomingu, kąpieli i linieniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości