Moderator: annasm
Barbel napisał(a):Czy kontaktowałeś sie z hodowca - w wielu umowach - on ma prawo pierwokupu.
agnees napisał(a):Chyba, że jedyne za czym Ci zależy to pieniądze...od dawna widzę ogłoszenie na allegro zmniejsza się tylko cena za jaką chcesz sprzedać psa...Na Twoim miejscu wolałabym jak najszybciej znaleźć dla niego odpowiedni dom a nie czekać na to ,aż ktoś zapłaci tyle ile chcesz...
Vilio napisał(a):agnees napisał(a):Chyba, że jedyne za czym Ci zależy to pieniądze...od dawna widzę ogłoszenie na allegro zmniejsza się tylko cena za jaką chcesz sprzedać psa...Na Twoim miejscu wolałabym jak najszybciej znaleźć dla niego odpowiedni dom a nie czekać na to ,aż ktoś zapłaci tyle ile chcesz...
wiedziałem ze wyjdzie na to ze zalezy mi tylko na kasie
coz, macie prawo tak sadzic, niemniej ja tez chcialbym cos odzyskac - szkoda tez ze nie spojrzycie na to z innej strony - oddajac psa za darmo trafia do kogokolwiek - a ja chcialbym zeby mój pies trafil do kogos, kogo bedzie stac na jego utrzymanie
milla716 napisał(a):Patrząc na psy wyadoptowane przy pomocy forum nie wydaje mi się, żeby trafiły do pierwszego lepszego domku...
Ale masz prawo do swojego zdania... A nie masz żadnych znajomych, o których wiesz że na pewno są wspaniali i którym mógłbyś oddać psa?
allam napisał(a): "No widzisz kochanie chcę go sprzedać, ale nikt nie chce go kupić".
Powrót do Appenzeller i Entlebucher
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości