Anitax, Ty się lepiej tak nie śmiej bo ja wierzę, że jak się Winter zdenerwuje to zima wróci nie mówiąc już o ewentualnym ochłodzeniu
Osoby które jeszcze się zastanawiają czy przyjechać do Krakowa na wystawę 15-16 czerwca, może przekonają moje poniższe 2 zdjęcia i krótki ewentualny opis wycieczki po Krakowie
Wystawa odbędzie się na obiektach AWF, skąd blisko można dojść do Bulwarów Wiślanych, którymi cały czas wzdłuż rzeki, terenami zielonymi i oczywiście z psem można dojść do samego Smoka Wawelskiego i Zamek Królewski na Wawelu
Obrazek został zmniejszony.Z zamku ulicą Grodzką można dojść na Rynek Główny
Obrazek został zmniejszony.Wrócić można tą samą drogą lub udać się z Rynku ulicą Sienną a następnie Starowiślną do Bulwarów Wiślanych. Czemu zachęcam aby wrócić trochę inną drogą? – ponieważ na ulicy Starowiślnej znajduje się cukiernia w której chyba dla każdego mieszkańca Krakowa są najpyszniejsze lody – i niech Was nie zdziwi ewentualna kolejka długa na 100 metrów bo porusza się dość szybko i zaufajcie mi, że warto
Oczywiście na trasie wiele różnych atrakcji turystycznych o których już nie będę bliżej pisał a o których można przeczytać w różnych przewodnikach
Ps. w czasie jak zgłaszałem Wintera do wystawy, pracownica w Związku Kynologicznym powiedziła mi, że na chwilę obecną zgłoszonych jest ponad 2 tysiace psów