Wszystkim miłośnikom Entlebucherków przypominam śliczną Grację która nadal poszukuje domu może tutaj ją ktoś wypatrzy viewtopic.php?f=151&t=8077&start=180 To jest na prawdę bardzo sympatyczna sunia,bez problemów dogaduje się z innymi psami, jest trochę szczekliwa gdy zobaczy intruza za płotem.Bardzo nie lubi zostawać sama zamknięta w domu, no i nie przepada za ptactwem domowym. Bardzo kocham ludzi Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. jestem grzeczną i śliczną sunią Obrazek został zmniejszony.
Szkoda mi strasznie Gracji, podglądam stale jej wątek na adopcjach i serce mi się kraje. Rozmawialiśmy już w domu na ten temat, ale realia są bezwzględne. Ale robię agitację wśród moich klientów :)
Witam, mam małe pytanie. Mianowicie zaczęłam ostatnio się zastanawiać nad tym czy w hodowlach krzyżuje sie spokrewnione psiaki? Wydaje mi się że nie powinno tak być ale nie znam się kompletnie na tym i dopiero przygotowuję się na przyjście nowego domownika. :) Nie chcę żeby psiak miał jakieś problemy przez to że rodzice byli za bardzo spokrewnieni...
Moja Bercia już jej niema z nami. To była sunia która miał nas a nie my ją ona nas sobie wychowała .Krótka historia jakąś niedzielę jak zawsze wyjazd do koni Berta oczywiście też no bo jak by inaczej zamieszanie przy samochodzie no i już jedziemy po przejechaniu 4 km gdzie Berta ? Została na parkingu więc prawie na sygnale po Bercie .Wjeżdżamy na parking a Berta siedziała przy moim samochodzie .Taka właśnie była moja Bercia