Moderator: annasm
asia78 napisał(a):Z tego co napisalaś wynika że jeszcze jedna udana wystawa i ma młodzieżowy czempionat.
santa napisał(a):Asia zobacz to wyczytalam w regulaminie -
Tytuł Młodzieżowego Championa Polski może być przyznany na podstawie 3-krotnie uzyskanego
tytułu Zwycięzcy Młodzieży, od 3 różnych sędziów na wystawach, w tym co najmniej jednej wystawie klubowej
lub międzynarodowej, bez określonego przedziału czasu.
czyli Ama jeszcze wniosku nie dostaje, wnioski sa dopiero od klasy posredniej z tego co zrozumialam, bez wzgledu na liczbe konkurentow.
Amie chyba juz duzo nie brakuje do championa![]()
a to sa te tabletki o ktorych czytalam, chyba nawet gdzies tutaj na forum
http://animalia.pl/produkt,5345,59,Miki ... _Tabs.html
beata10a napisał(a):Oli , jezeli bedzieci przed 18 -tym sierpnia to bardzo chetnie sie spotkamy , bo 19 ja wyjezdzam
asia78 napisał(a):Przepraszam, trochę mnie nie było, bo byliśmy na wakacjach.
Gratulacje dla Janosika.
Oli na wystawę możesz iść, tego nikt nie może ci zabronić, tylko Argon może dostać niższą ocenę.
Ja się martwiłam zgryzem, okazało się nie potrzebnie, bo już 4 sędziów oglądało jej zgryz i nie miał nikt zastrzeżeń.
Czasami sami stwarzamy problemy których nie ma![]()
Wstaw jakieś zdjęcie z tym prostym ogonkiem. Amanda nie ma non stop ogonka w górze, czasami ma prosty.
Możesz też mi wysłać na mejla: asiak78@poczta.onet.pl, to ja wstawię.
Oli i Appek napisał(a):beata10a napisał(a):Oli , jezeli bedzieci przed 18 -tym sierpnia to bardzo chetnie sie spotkamy , bo 19 ja wyjezdzam
Super!!![]()
Tylko jesce nie wiem doskonalej daty, bo ja z Argonem i z znajomimi pojedziemy nad jerziorze.
Ale napewno znajdzie sie czas i bedziemy w 101% !
My 1.8 bedziemy w Gdansku a okolo 15.8 wrocimy do domu!
Ile ma Janosik?
Pozdrowienia
Oli i Argon
asia78 napisał(a):Przepraszam, trochę mnie nie było, bo byliśmy na wakacjach.
Gratulacje dla Janosika.
Oli na wystawę możesz iść, tego nikt nie może ci zabronić, tylko Argon może dostać niższą ocenę.
Ja się martwiłam zgryzem, okazało się nie potrzebnie, bo już 4 sędziów oglądało jej zgryz i nie miał nikt zastrzeżeń.
Czasami sami stwarzamy problemy których nie ma![]()
Wstaw jakieś zdjęcie z tym prostym ogonkiem. Amanda nie ma non stop ogonka w górze, czasami ma prosty.
Możesz też mi wysłać na mejla: asiak78@poczta.onet.pl, to ja wstawię.
beata10a napisał(a):Oli i Appek napisał(a):beata10a napisał(a):Oli , jezeli bedzieci przed 18 -tym sierpnia to bardzo chetnie sie spotkamy , bo 19 ja wyjezdzam
Super!!![]()
Tylko jesce nie wiem doskonalej daty, bo ja z Argonem i z znajomimi pojedziemy nad jerziorze.
Ale napewno znajdzie sie czas i bedziemy w 101% !
My 1.8 bedziemy w Gdansku a okolo 15.8 wrocimy do domu!
Ile ma Janosik?
Pozdrowienia
Oli i Argon
Janosik 1.08 bedzie miał 16 miesięcy , już się ciesze na nasze spotkanie, pozdrawiam i czekam na wiadomosc.
Powrót do Appenzeller i Entlebucher
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość