Moderator: annasm
asia78 napisał(a):Małych szwajcarów jest w Warszawie coraz więcej.
Myślę, że może na wiosnę trzeba by zorganizować większe spotkanko.
GSMD napisał(a):asia78 napisał(a):Małych szwajcarów jest w Warszawie coraz więcej.
Myślę, że może na wiosnę trzeba by zorganizować większe spotkanko.
My do Warszawy mamy za daleko na wspólne spacerkowe spotkanieale myślę, że się chociaż z niektórymi forumowiczami spotkamy na wystawach w przyszłym roku
.
Quellinka pozdrawia wszystkie forumowe psiaki![]()
agness napisał(a):Witam wszystkich posiadaczy Entli
Od miesiąca jestem szczęśliwą posiadaczką entlika o imieniu Tofi. Jeszcze przed zakupem pieska przeanalizowałam forum o szwajcarach i ze zdumieniem stwierdzam, że prawie wszystkie opinie posiadaczy entlebucherów co do ich charakteru w 100% się sprawdzają.
Tofi jest zdrowym 4 miesięcznym psem, który jest ciekawy świata, chodzi za nami wszędzie a najszczęśliwszy jest gdy wszyscy domownicy są już w domku i może mieć nas na "oku". Rasa rzeczywiście nie jest zbyt popularna (jeszcze nie spotkałam osoby, ktora by wiedziała coś o entlikach). W moim mieście (Gdańsk) też jeszcze nie widziałam entli w plenerze a wiem że są - pozdrwiam przy okazji wlaścicieli i pieski z Trójmiasta.
P.S. Mam nadzieję, ze nauczę się obsługiwać to forum i wtedy wrzucę tez fotki Tofika
santa napisał(a):o tak Santa zawsze tez pierwsza do lozka wskakuje :) wystarczy tylko rozlozyc posciel to juz zajmuje strategiczne miejsce na samym srodku a ja sie potem ciuchutko wbijam pod sciane
J.&A. napisał(a):santa napisał(a):o tak Santa zawsze tez pierwsza do lozka wskakuje :) wystarczy tylko rozlozyc posciel to juz zajmuje strategiczne miejsce na samym srodku a ja sie potem ciuchutko wbijam pod sciane
O tak, tak. Dokładnie tak!
A jak jest baaaardzo zmęczona to potrafi sama pójść do drugiego pokoju i położyć się "do łóżka". Zdarzyło się to kilka razy i jest to ewenementem totalnym, bo w żadnym, powtarzam - żadnym - , innym przypadku Luśka nie znajduje się z własnej, nieprzymuszonej woli, w pomieszczeniu innym niż to, w którym przebywamy my.
Powrót do Appenzeller i Entlebucher
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości