Moderator: Anirysova
jestem przekonana, że nieMika napisał(a): o ile krąg może mieć koniec
Mika napisał(a): a w nocy łaził, sapał i nas budził
SwissW napisał(a):Bobi od pewnego czasu w nocy potrafi bez widocznego powodu głośno zaskomleć. Boje się że to jakaś choroba, boje się, że to rak![]()
Jakie badania powinniśmy wykonać? Pewnie krew, mocz? Boje się, że on...
kerovynn napisał(a): skomlenie to żadna wskazówka. Moje młodziaki jęczą, skomlą, warczą i stękają w nocy - w zależności od tego co im się śni
kerovynn napisał(a):jak na średniego kundelka 10 lat to raczej wiek dojrzały. Zrób podstawowe badania i zobaczysz co dalej. A skomlenie to żadna wskazówka. Moje młodziaki jęczą, skomlą, warczą i stękają w nocy - w zależności od tego co im się śni
Barbel napisał(a):Własnie wracam z Bohumina z moją 12-letnią kotką. Byłyśmy skorzystać z promocji "Opieka nad seniorem". Miała zrobione EKG, USG, krew i mocz. Dwa pierwsze Bogu dzieki ok, labolatoryjne - jutro.
kerovynn napisał(a): Mój SZM pokpiwa, że im rzadziej odwiedzam weta tym zdrowsze sa psy. Bo zawsze można "czegoś" się dopatrzeć i "coś" przepisać. A z lekami wiadomo - na jedno pomogą, na drugie zaszkodzą i zaczyna się kręcić kołowrotek z dolegliwościami. Dlatego coraz bardziej staram się "nie grzebać" w zdrowym, młodym psie, nawet "na wszelki wypadek".
Witaminy i inne takie tylko w formie naturalnej, żadnych sztucznych, chemicznych. Idealnie by było jeszcze całkowicie naturalne karmienie,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość