Wczoraj popołudniu i dzisiejszej nocy urodziły się szczenieta w naszej hodowli, są to pierwsze dzieci Dracusia .
Mamy 11 szczeniąt 4 pieski i 7 suczek. Beta czuje się dobrze była bardzo dzielna.
Jesteśmy obie zmęczone idziemy odpocząć a zdjęcia pokażemy popołudniu
O jej !! !! !! Wielkie gratulacje !! !! !! !! !! Już nie moge się doczekać aż zobcze nasze rodzeństwo. Jak tylko się Pani pojawi to prosze o dokładną relacje Galwinek przesyła słodkie całuski dla swojej zmęczonej mamusi i jest bardzo dumny, w końcu został starszym bratem
Gratulacje i najserdeczniejsze życzenia dla Bety , Drakhusia i całej jedenastki ,niech się zdrowo chowają ,a potem znajdą dobre domki ,gdzie będą o nie dbać i kochać Wandzi i reszcie rodziny życzę dużo sił , szczególnie na ten pierwszy okres odchowu.
Pozdrawiam
No Wandzia nareszcie, wiem że tęskniłaś już do małych kluseczek. Dużo siły wam życzę - tobie i Betce. Maluchom życzę radosnego dzieciństwa co u ciebie mają zapewnione i kochających domków na potem. Wszystkim przesyłam buziaki ode mnie (Rysiek krzyczy że od niego też), i od moich zimnych nosków
Dziekuję wszystkim obiecuje że jutro wstawię fotki. Pierwszych kilka można zobaczyć na naszej stronie, ale dla Was bedą specjalne. Na razie uczę sie rozrózniać.
Są strasznie gadatliwe.
Oto kilka zdjęć z dzisiejszego dnia, narazie dni płyna jednostajnie jedzą, śpią, jedzą, śpią i do tego piszczą, mruczą a czasem zdaje mi się że "poszczekują" cieńki głosikiem. Jednym słowem jest OK.
No niestety, mam problem z umieszczeniem zdjęć coś szwankuje, spróbuje za chwilkę albo inaczej proszę o cirpliwość.