NIestety Grzesiu nie mam bo nie chcieliśmy przeszkadzać ZAKOCHANYM od pierwszego wejrzenia W końcu to była pierwsza randka Kayki i nasza również .Nie wiem kto był bardziej przejęty Tyle stresu Ale za to mamy super swatów Bardzo wielkie dzięki dla Ani i Rysia
No Ania to ja przez te dziewczyny moje chyba tak osiwiałam. Porobiły ze mnie prababcię i gotowe Ania trzymam też kciuki za was. A decyzja taka jak mówiłaś?
Gratulacje dla "prababci" Halinki i obu przyszłych BABĆ . Z niecierpliwością będę czekać na maluszki u Konterki , mam blisko , to może Ania pozwoli mi je wymiziać
Tak, Halinko, decyzja się nie zmieniła A na mizianko serdecznie zapraszamy. Będzie nam bardzo miło. Na razie tylko Kontra i niemal trzymiesięczny labek są do głaskania, ale one też bardzo się ucieszą. Bo na maluszki to trzeba jeszcze będzie trochę poczekać... (na razie są tylko w planach)
Agnieszko serdecznie wam gratuluje, naprawde sliczna para z nich, i napewno maluszki beda cuuuuuuuuda, cieszymy sie z Wami, sciakam was dzewczyny i czekamy na dobre wieści
Wielkie dzięki wszystkim dobrym duszkom Ach dziewczyny wszyscy przeżywamy bardzo ciąże naszej miśki bo to zupełnie nowe doświadczenie dla nas i nigdy do tej pory nie przygotowywaliśmy się do porodu z trójka własnych dzieci Ach po Kayce dalej nic nic widać
Ciężaróweczka suuuuuuuuuuuuuper głodna wieeeeeeecznie dzięki za zainteresowanie -nie możemy się doczekać Zdjęcia niekoniecznie ,ale czego noie robi się dla przyjaciół
Ostatnio edytowano 2008-10-16, 12:02 przez Agama, łącznie edytowano 2 razy