No to już jest koniec. Kayka i Darwinek mają 8 maluszków. W tym 6 małych cudnych Darwinków czyli piesków i 2 prześliczne małe Kayki czyli suczki. Agnieszko cieszę się, że tak sobie wszyscy pięknie poradziliście. Jestem dumna z was wszystkich , a z Kayki to już wogóle. Odpocznijcie co nieco, bo wiem jak to jest po niprzespanych dwóch kolejnych nocach . Co prawda ja już pomału dochodzę do wniosku , że sen chyba jednak nie jaest aż tak mocno do życia potrzebny jak się o tym mówi ale to raczej przejściowe......
Mam zaszczyt ogłosić ,że poród został wreszcie zakończony i cieszymy się licznym potomstwem Kayki i Darwina Mam 6 Darwinków i 2 Kayki. Jestem super szczęśliwą Babcią
Gratulacje i najserdeczniej życzymy dzieciaczkom i rodzicom długich lat w zdrowiu , szczęściu i radości Dziadkom i pradziadkom gratuluję tak udanego potomstwa
A gnieszko kochana jeszcze raz GRATUUUUUUUUUULACJE spisałyście się dziewczynki.......jesteś świetną akuszerką , podziwiam za trzeżwość umysłu.. Nie wiem czy Agnieszka pisała ale w sumie jest 6 siusiaków i 2 kreseczki czyli caaaaaaaała 8 szczeniaczków
UPSSSSSS gdzieś nie doczytałam yyyyyyyy Ale życzymy babciom i dziadkom wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla dzieci i mamusi, dużo pociechy z kluseczek i żeby wyrosły na piękne sisiorki i przedziałki