Zuzanda napisał(a):Słodka drużyna ,co i rusz na stronce podglądam maluszki .Pięknie rosaną
Dzieki Zuza, pewna Pani podobno "od Ciebie" zamówiła sobie pieknego chłopca, ale ....zupełnie sie nie odzywa i nie odbiera telefonu. Szkoda bo wyglądało mi na poważne zainteresowanie.
Wanda - zapomniałam Ci powiedzieć, że właściwie to berneńczyki mam "przez Ciebie". Plakat z Twoimi psami zachwycił nas przed laty na wystawie psów ( chyba w Gdyni). Jeszcze wtedy żył nasz Maksiu, więc były to tylko teoretyczne rozważania, ale potem przyszedł ten czas, że wdomu zrobiło się pusto. decyzja mogła być tylko jedna : berneńczyk
Tess, to pomyłka na plakacie wystawy Gdynia 2003 są psy z hodowli "z Przemożnej Chętki". Goliat i Fanta Gorzowska Panorama (rodzice mojej Bety) oraz Gaja Gorzowska Panorama siostra Goliata. Z tej trójki żyje nasza mama ( Coffee od Grażynki też) już niedługo skończy 9 lat.
Oups. Plakatu juz niestety nie mam. Uległ jak to się mówi biodegradacji. Może mi się coś pokręciło, ale cały czas byłam przekonana, że chodziło o "szczęściarzy"
Wandziu , gwoli ścisłości Fanta skończyła 9 lat 2 lutego , to ja na poprzednim spotkaniu wprowadziłam Cie w błąd. Asia , ja ciągle mam ten plakat , dostałam go w wyprawce z Coffee.
ja tylko tak delikatnie przypominam, żeby psiakom znajdującym domki w okolicach Bydgoszczy mówić, że tu fajne Ciocie i Wujkowie dokarmiający na spacerkach mieszkają
Maluchy przeurocze Najfajniejsze jak wyruszają na "podbój"domu z taką zaciekawioną minką
i ochotą do rozrabiania. Ale one przecież takie kochane niewiniątka ,że o rozrabianiu nia ma mowy Niech zdrowo rosną.