Dużo,dużo mleczka dla mamy Maluchom życzymy aby zdrowo rosły a babci Gosi odpoczynku po porodzie i jak najmniej problemów w wychowaniu szczęśliwej jedenastki jak widać tak bardzo się nie pomyliłam
O MATKO!!!!!!! Oprócz gratulacji - współczuję Ja przy 6 wymiękam, a co dopiero 2 tyle ... brawo Niunia ! Niech Pańciostwo tez się pomęczy za karę :P Dużo mleka i cierpliwości :D
gratulujemy, kluseczki dorodne i w iście olimpijskim tempie urodzone Teraz to już by trzeba tytuł wątku zmienić, a ja przenoszę już do miotów aktualnych
Wielkie gratulacje 11 kecików Chociaż tym razem nie będzie bójki o płeć Szczonki prześlicznie Rośnijcie zdrowo Gosiu dużo pracy przed tobą - dobrze, że bawialnia duża
Wielkie gratulacje dla Niuni, jej partnera, dzielnych opiekunów oraz całej "Majowej" gromadki. Niech maleństwa chowają się zdrowo, do miłego zobaczenia.
Gratulacje dla dzielnej Niuni i opanowanych FACETÓW, teraz zawsze oni będą "rodzić". Zdrówka maluszkom i wspaniałych , kochających domków, a na razie dużo mleczka u troskliwej mamusi