Znalazł takich pęcherzyków 5, w obydwóch rogach macicy. To oznacza ciążę mnogą, może ich być więcej, ale na tym etapie ciąży trudno to stwierdzić dokładnie.
Trudno powiedzieć, ale znam takie osoby które widziały trzy bijące serduszka (w późniejszym etapie ciąży) a maluszków urodziło się 11, w drugim przypadku 8
Aniu bardzo sie cieszymy z ciaży Sawci.Ponieważ jutro ma urodziny a ja juz nie wytrzymałam życzę jej od nas spartków duzo zdówka szczęśliwego porodu i slicznych kluseczek ,Dołączam buziaki od mamy i taty
Poziom adrenaliny stopniowo rośnie Teraz przygotowania ruszają pełną parą. Kojec już obmyśliliśmy, teraz trzeba przystąpić do realizacji. Chcę kupić dry beda, ale widzę że jest bardzo mały wybór i sama nie wiem jaki wybrać. Ręczniki, prześcieradła itp. mam zachomikowane. Oczytana nieco jestem, ale praktyka to już inna bajka.
Trzymamy kciuki! U nas bardzo dobrze sprawdziły się jak na początek ( póki maluszki nie miały za mocnych łapek ) podkłady do łóżek Seni. Co prawda musiałam zszywać po 2 żeby starczyło na kojec, ale kluseczki miały czysto i sucho Polecam