Tak - powiedział że nie może się doczekać bo to jego ulubiona ciocia A jak jeszcze usłyszał że pieski już takie bardziej zabawowe to poleciał się pakować
Maluchy cudeńka urocze- a jak brykają w bawialni Mam nadzieję że i nasza Blondy - Bianka troszkę się rusza - bo z niej niezła kluseczka. Gosiu codziennie patrzę na jej zdjęcia i dusza się raduje, że w domciu będzie nowy bernuś.Buziaki w nochalki dla całej czworonożnej rodzinki. Kasiu dzięki jeszcze raz za podsunięcie pomysłu z Majową rodzinką
Ale śliczności!!!!!!!!!!!!!! No to się siostrzyczce udał małżonek... jakie piękne owoce tej miłości urosły, fju... fju... Dzięwięc kluseczek do całowania... mniamuśne ogromnie Do zobaczenia w niedzielę :) Cmokaski w te piękne pysiaski
Szeniaczki piękne - aż miło tu zajrzeć i popatrzeć sobie. Oko się cieszy.
Co do Kasi - to się Kasia zazieleniła wiosennie. Pięknie. Banerek, avatar - Kasia się na Skarba szykuje z każdej strony. Myślę, że Gosia odpuści Ci ten mały grzeszek z podkradaniem fotek
No żebyś Dorcia wiedziała, że szykuję się z każdej strony Na wystawie w Rzeszowie ( 7 luty ) kupiłam smycz obróżke i zabawki pomijam fakt, że Adelka jeszcze nie miała potwierdzenia ciąży A w następny dzień pokusiłam się jeszcze na legowisko także akcesoria już mam prawie jeszcze tylko pare... drobiazgów
Kasia banerek i avatar -śliczny Skoro Wam się dobrze ogląda to macie następne Przyszły tydzień mam mocno zajęty więc zdjęć pewnie nie będzie. Rozrabiaki chłopaki "górą"
napastowany Boy bianka ,baby i bea betty ma nową podusię Bianka dominantka dobranoc