Roma napisał(a):Ależ ta Mufka ma powodzenie fiu fiu fiu.Aśka jak tak dalej pójdzie to kto wie może jakaś wpadka będzie zaliczona
Coś Ty, Romcia ta para to Erotomani-Gawędziarze

Moderator: MartaD
Roma napisał(a):Ależ ta Mufka ma powodzenie fiu fiu fiu.Aśka jak tak dalej pójdzie to kto wie może jakaś wpadka będzie zaliczona
Marszal napisał(a):O Boże, Asiu, właśnie sobie wyobraziłam ich potencjalnego potomka . Pies z posturą Maksa i temperamentem Mufki. Właściciel takiej krzyżówki musiałby przeprowadzić się do schronu, bo dom na zwykłych fundamentach by nie przetrwał
AT napisał(a):Aniu ja właśnie sobie uświadomiłam, że my się zdecydowanie za słabo poznałyśmy! Twoje poczucie humoru mnie rozbraja![]()
![]()
![]()
Maryś_i_Pako napisał(a):a czy na ten zlot tylko mlode bernki jechaly?
dzaba2 napisał(a):No i nam samym dziękuję, za pomysły - życząc jednocześnie kolejnego natchnienia, bo przyznam, że przy tak wymagającej i zaangażowanej ekipie będzie to co raz trudniejsze!!!:)...ale my z Agatką tak lubimy, więc na pewno coś wymyślimy ...:).
Powrót do - Obozy, warsztaty, seminaria
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość