Generalnie jestem elastyczna i poddam się głosowi większości

a najprawdopodobniej i tak końcowe ustalenia nastąpią na miejscu

Przyłączam się do pytania Guard - czy jest możliwość przygotowania sobie przysłowiowej "szklanki herbaty" w tej chatce?
Moderator: MartaD
Skoro ma być niezwykle wystawnie, to może wystarczy zaprosić panią na wspólną konsumpcję specyjałów w ramach uregulowania odpłatności - nieczęsto trafia się szansa obcowania w TAK DOBOROWYM towarzystwiedaria napisał(a):i wystawną kolację damy radę zrobić (...) Ne negocjacje wyślemy panów Mężów
Majszczur napisał(a):jakby ktoś bardzo naciskał żeby mnie z tego bocznego pokoiku wygonić to nie będę drzeć szat pod drzwiami jak Rejtantylko pokornie powędruję gdzie mi każą
Ooo mniaaam to ja przywiozę miodek z teściowej pasieki, do domowego chlebka jak znalazłGuard napisał(a): zapewniam przynajmniej na pierwsze dni chlebek własnej roboty (tzn mojego męża)
daria napisał(a):To ja się piszę na pędzące naleweczki![]()
AniaRe napisał(a):Wyszło nam z Hanią, że koszt takiego szkolenia od pary pies/człowiek to jakieś 370-380 zł, w tym jest kurs i ew.koszty w rodzaju prąd, woda, szambo+ew.baby sitterka w osobie Magdy.
Czy to jest do przyjecia dla Was?
Sądzę, że wyżywnienie można zorganzować grupowo, zrzutka od "łba" i w ramach tego wspólna kuchnia, grille, czy kiełbaska z ogniska.
Powrót do - Obozy, warsztaty, seminaria
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość