z racji olbrzymiej tęsknoty za Wami, ze strony mojej, Kasi i Marcina, oraz z racji przemiłych nacisków

Za sprawą przesuper osób mamy już uzgodnione miejsce ZLOTU - miejscowość BOSZKOWO ok 25 km od Leszna,
Zakwaterowanie i wyżywienie całkowicie po kosztach - 110 zł od osoby za 3 dni
Noclegi w pokojach z łazienką (w sumie 19 miejsc) Tak więc kto pierwszy ten lepszy :) Podobno łóżka są 2 osobowe więc jakoś się pomieścimy :)))
Rozpoczynamy w piątek - pyszną kolacją, w sobotę - sniadanie, obiad i UROCZYSTA kolacja (mniam.... feta i ogórki też będą

Termin: 3-5 października (piątek - sobota - niedziela)
PROGRAM ZAJĘĆ (bo to też ważne ::)
- strachy - czyli coś w roli super trudnych testów psychicznych - to obowiązkowo dla wszystkich - zajęcia rano (w sobotę i niedziele) - zakończone wyłonieniem Berneńskiego Bohatera.
- dla chętnych i zapalonych gryzących Berneńczyków - postrach w roli Marcina (zajęcia wieczorne)
- dla niegryzących berneńczyków - wstęp do pracy węchowej - :)) (zajęcia wieczorne)
Szczegółowy rozkład zajęć - dla zdeklarowanych
Koszt zajęć -110 zł (od 1 psiaka) - przy kolejnym psiaku (pracującym) - 60 zł
TAK WIEC SUMA ZLOTU - 220 zł -za 1 osobę z psem (za całość: zajęcia, noclegi, jedzonko) - myślę, że nie jest to wygórowana cena (staraliśmy się ciąć koszty do minimum)
UWAGA WAŻNE:
wpłaty za ZLOT
w zakresie wyżywienie i noclegów - czyli 110 zł/osoba- należy kierować:
KLAWIŃSKI E.
64-100 LESZNO
UL. MACHNIKOWSKIEGO 18/2
NR KONTA: LUKAS BANK 58 19401076 5206071100000000
W TYTULE: "Berneński Zlot"
KONTAKT DO OŚRODKA: tel. 693 113 411 (P. EWA) lub strona: http://www.przystanboszkowo.pl
w zakresie zajęć wpłaty należy kierować:
KUŚMIERSKA K.
ul. Wlofkego 10/11
01-494 Warszawa
BANK MILLENNIUM S.A. 70 1160 2202 0000 0000 1547 4051
W TYTULE: "Berneński Zlot" + imię i nazwisko przewodnika
na maila: kusmierska.k@vp.pl - bardzo prosimy o krótką informację - Kto się wybiera :)
UWAGA !!! WPŁAT (ZA ZLOT) NALEŻY DOKONYWAĆ DO 20 WRZEŚNIA (tak więc czasu na decyzje mało)
SERDECZNIE ZAPRASZAMY (oczywiście też inne rasy - np. Elvisa :))
Do zobaczenia - już nie mogę się doczekać :))))
p.s. jeśli będą jakieś wątpliwości - pytajcie śmiało.