To nie tak Aga. Ja użyłem mocnych słów bo nie cierpie szyderstwa i kpin. Można dyskutować, owszem ale nie można w taki sposób obrażać i szydzić.Aga-2 napisał(a):Przepraszam, że po raz kolejny, za moimi przedmówcami, przytaczam tu nieco obsceniczny komentarz Irka.Zgrupowałam tu wypowiedzi Hodowców Celowo. Otóż, drodzy Hodowcy, zwróćcie uwagę na niezaprzeczalny fakt, że większość szczeniąt, które rodzą się w Waszych hodowlach trafiają do takich Karolin i Al (Busol), które właśnie dostały od Was dość ostrą reprymendę. Może w bardziej wyważony sposób, ale powiedzieliście im tak: "Morda w kubeł - nie bulgotać" Nie jesteście hodowcami, nie macie nic do gadania".
Zauważ, że ja nigdzie nie wypowiedziałem się n/t inbreedu. Nigdy nie mówiłem tu, że to jest dobre czy złe.
Przykro mi, że masz chorego psa i to z 'renomowanej' hodowli, przykro mi że Ala straciła i że Karola itd...
Ja w ciągu ostatnich 4rech mies. pochowałem trzy swoje psy (nasza Mona miała zaledwie 6 mies.) i zapewniam Cie że nie musisz do mnie apelować o hodowanie 'zdrowych psów'.