P.S. Kwestię porządków odpuszczam,bo nie jest na temat inbredu i kryć naturalnych a o to w tym wątku chodzi.
Moderator: Anirysova
meggy napisał(a):rozmnażanie na milość -
- zachodzi wg mnie gdy pies i suka są sobą bardzo zainteresowane i po krótkiej grze wstępnej radzą sobie same. Dochodzi do naturalnego krycia. Nie odpowiada mi krycie na sile i gwałcenie suki ,są inne metody! ale skoro pan twierdzi ze to złe ,to chyba zmienię zdanie o panu
meggy napisał(a):
DALSZE PALENIE GLUPA MNIE NIE INTERESUJE
BoBer napisał(a): a w tym np. wypigmentowanie trzeciej powieki… - to taki test charakteru…
meggy napisał(a):Czekamy na wynik badania BENA - troche sie denerwuje ,wykonanie zdjecia bylo nie lada wyczynem nasz kon mimo zastrzyku nie byl aniolem ! zdjecie lekarz probowal powtorzyc ale nie udalo sie.Ben jako szczeniak mial pekniete paluchy w prawej lapie wiec jeszcze doszlo kilka zdjec kontrolnych nadgarstkow .Po wywolaniu troche "mlaskal" wiec jego stawy chyba nie sa idealne ! Wynik powinien byc lada dzien.
meggy napisał(a):
szkoda pana........marnuje sie pan! i rozmienia na drobne........
BoBer napisał(a):Tasmańska czy ja się czepiam chorób oczu, alergii, itp…?
Wypigmentowanie bądź nie wypigmentowanie trzeciej powieki świadczyć może o pewnych rzeczach,
ale nie jest chorobą
Tasmanska napisał(a): ...
Za to bardzo mnie ciekawi o czym może świadczyć brak pigmentacji trzeciej powieki.
BoBer napisał(a):... już pisałem o czym świadczyć może wypigmentowanie lub niewypigmentowanie
3 powieki…
Martyna napisał(a):Z tego co pamiętam ze starego forum, to nic się nie zmieniło pod tym względem..
Pan Bober pisze na forum tylko i wyłącznie wtedy, kiedy szuka zaczepki..
Powrót do - Wszystko dot. rozmnażania i rozrodu. Dobór hodowlany. Inbreed.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość