Moderator: Anirysova
panterka-23 napisał(a):3 - berny
Regulamin mówi, że można teraz kryć sukę od 15 mca więc niedługo będziemy kryć 15 miesięczne suki 11 lub 13 miesięcznymi psami
Cefreud napisał(a):a na stronie hodowli w opisie nasze psy wypisane "warunkowy REPRODUKTOR" . Pies w wieku niespełna 13 mc. Nie dość, ze hodowca nic nie wywnioskował z wpisów na FB to jeszcze robi to przy pełnym poklasku macierzystej hodowli psa. Coraz wiecej argumentów dla kupujących psy z pseudo. Chyba bardziej restrykcyjne wymogi ma Polski Klub Psa Rasowego niż ZKwP.
MartaD napisał(a):Pisanie, że krycie było zgodne z przepisami jest dla mnie usprawiedliwianiem go. A ja dalej nie rozumiem z jakimi przepisami....pies w chwili krycia miał 11 mcy, nieważne testy psychiczne i badania stawów zrobione najprawdopodobniej po kryciu.
Zenta napisał(a):Jeśli regulamin zkwp jasno określa wiek krycia repro to jakie konsekwencje są tego wyciągnięte w przypadku kiedy hodowca nie zastosował się do regulaminu.
gabana napisał(a):Arinki nie było![]()
ASPEN Melle Dulcior 1/11, ZwMłTym samym skończył MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONA POLSKI
![]()
2kreski napisał(a):gabana napisał(a):Arinki nie było![]()
ASPEN Melle Dulcior 1/11, ZwMłTym samym skończył MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONA POLSKI
![]()
To ten mlodziutki tatus, tak?
Pomijajac wszystko, wytlumaczcie mi laikowi, to reproduktor nie musi miec nawet mlodziezowego championa ? Decyzja zalezy od wlasciciela suki hodowlanej, tak?
Delicja napisał(a):Spoiler:
Powrót do - Wszystko dot. rozmnażania i rozrodu. Dobór hodowlany. Inbreed.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość