Moderator: Anirysova
Tomek i Dżoja napisał(a):Mam pytanie ile małe muszą być przy mamie ? Skoro urodzą się tak teraz do soboty.
W połowie sierpnia będzie im jeszcze potrzebna ?
Przynajmniej jedna normalna osoba potrafiła rzeczowo odpowiedzieć na pytanie. 7-8 tygodni to akurat tyle ile myślałem i to mi pasuje.Kasia214 napisał(a):Żeby szczenięta opuściły matkę muszą mieć minimum 7 tygodni.
Tomek i Dżoja napisał(a):Przynajmniej jedna normalna osoba potrafiła rzeczowo odpowiedzieć na pytanie. 7-8 tygodni to akurat tyle ile myślałem i to mi pasuje.Kasia214 napisał(a):Żeby szczenięta opuściły matkę muszą mieć minimum 7 tygodni.
Dzięki.
Tomek i Dżoja napisał(a):Kasia214 napisał(a):. 7-8 tygodni to akurat tyle ile myślałem i to mi pasuje.
Dzięki.
AmenAT napisał(a):Ja jeszcze życzyłabym dzieciom Dżoji, żeby te szczeniaki miały takich ,,nienormalnych" właścicieli jak Ci co się odzywają w tym wątku bo jeśli będą mieli problem z odchowem psiaka to nie wiem czy ,,hodowca" będzie im umiał pomóc... więc lepiej żeby byli doświadczonymi posiadaczami czworonogów...
Powrót do - Ciąża i jej przebieg. Poród i pierwsze dni po porodzie. Opieka nad suką i szczeniętami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość