Moderator: Anirysova
Anna Rozalska napisał(a):No właśnie bardzo dziwna sprawa bo nie limieje w ogóle. Gdy miała cieczki potrafiła przy linieniu ogon mieć prawie łysy. Ja się z tego cieszę bo nie mam w domu kłaków. Trymowanie raz na 2, 3 tygpdnie załatwia sprawę.
iwona_k1 napisał(a):Zornik to nie sunianie znałam jego normalnego futra bo przyjechał wyniszczony ale po kastracji futro ma takie,że
![]()
![]()
piękne gęste i dłuuugie.Leni się teraz.Latem nie miał ochoty
monika11444 napisał(a):Czy to możliwe że po sterylizacji mojej Morce zmieniły się smaki? To znaczy karma którą uwielbiała zaczęła być be? Odwraca się z obrzydzeniem od miski ale inne rzeczy zje chętnie. Tylko nie tą karmę. Dziś jest 4 dzień po sterylce
kerovynn napisał(a):monika11444 napisał(a):Czy to możliwe że po sterylizacji mojej Morce zmieniły się smaki? To znaczy karma którą uwielbiała zaczęła być be? Odwraca się z obrzydzeniem od miski ale inne rzeczy zje chętnie. Tylko nie tą karmę. Dziś jest 4 dzień po sterylce
chyba trochę za wcześnie na takie opinie![]()
Eśka czwartego dnia po sterylce dopiero w ogóle zaczęła coś jeść... a suche dostała po 2 tygodniach. Za to teraz ma apetyt na wszystko byle duuuuuużo.
Powrót do - Wszystko o sterylizacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość