Moderator: Anirysova
EwaM napisał(a):Sterylizacja nie zapobiega ciążom urojonym,ale rokowania co do ewentualnego nowotworu sutka są lepsze.Po sterylce suczka dalej może mieć ciąże urojone.
:dariacw napisał(a):EwaM napisał(a):Sterylizacja nie zapobiega ciążom urojonym,ale rokowania co do ewentualnego nowotworu sutka są lepsze.Po sterylce suczka dalej może mieć ciąże urojone.
shock:skąd masz takie informacje?
EwaM napisał(a):prawdę mówiąc też mam ogromny problem,bo moja bokserka ma wskazania do sterylizacji i jednocześnie poważne przeciwwskazania do podawania jakiejkolwiek narkozyBoję się o nią strasznie.Cały czas jest pod kontrolą.Narazie żlenie jest,ale co będzie dalej
Aż boję się myśleć...
Anna Rozalska napisał(a):U nas lamcia była atrakcyjna przez cały rok. Miesiąc przed cieczką, dwa miesiące po cieczce, podczas ciąży urojonej potem znowu przed cieczką. Nawet jeszcze miesiąc po zabiegu tez na niej adoratorzy wisieli. Nawet poszłam do weta z reklamacją, ze przecież wysterylizowana i co? On na to , że to nie seks tylko miłość. Dopiero po 2 miesiącach na dobre się od niej odczepili. Musiałam w czasie cieczki chodzić kanałami co w mieście jest bardzo utrudnione a w dodatku z gazem na bardzo upierdliwych adoratorów bo właściciele nie pilnowali swoich psów.
Wreszczie prawie od roku mam święty spokój a i Lamcia stała się mniej pobudzona bo w czasie cieczek hormony po prostu buzowały.
Powrót do - Wszystko o sterylizacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości