Moderator: Anirysova
Robert34 napisał(a):Szkoda tylko że jak żył to przez większość osób wieszano na nim przysłowiowe '"PSY" no ale czemuś miało to służyć![]()
AniRysTeam napisał(a):A jesli chodzi o plotki o reproduktorach jest to nagminne i to prawie o każdym psie.
Podobno jakiś czas temu ktoś zadał sobie nawet trud, żeby powysyłać maile do hodowców szkalujące jednego z nowych repro, co po prostu w głowie mi się nie mieści
Martyna napisał(a):Sądzę, że rozsyłanie maile tego typu i sianie plotek o reproduktorach i hodowlach to po prostu wynik zazdrości..
Aga-2 napisał(a):Martyna napisał(a):Sądzę, że rozsyłanie maile tego typu i sianie plotek o reproduktorach i hodowlach to po prostu wynik zazdrości..
raczej już zawiści...
Halina napisał(a):Tak, to prawda, że plotek o reproduktorach nie brakuje.
Co do maila szkalującego reproduktora .....Też mi się w głowie nie mieściło dopóki takowego nie dostałam. A jeszcze większe zdziwieniemnie dopadło, gdy na zdjęciu zobaczyłam kogo ? Mojego Buca
To było zaraz po tym jak został reproduktorem.
Nie wiem kto to rozsyłał ale chyba niezbyt fortunnie dobrał adresatów skoro trafiło to również do mnie (a może miało trafić?). Zdjęcie było zaczerpnięte z forum.
Ja w myśl tego co napisała Agata sprawę olałam, mail usunęłam nie wnikając w to: "kto, po co i dlaczego". Niesmak jednak pozostał.
Powrót do - Doświadczeni hodowcy podpowiedzcie, proszę (czyli dziś pytanie, dzis odpowiedź)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość