Moderator: Anirysova
Anna Rozalska napisał(a):Nie wolno przy ciąży urojonej dawać suni zadnych zabawek bo spowodują że w sutkach pojawi sie mleko. Nie wolno też okazywać duzo czulości chociaz będzie sie tego domagać. Nalezy zapewnić jej dużo ruchu aby jak najmniej myślała o szczeniaczkach. Jesli mleko pojawi się w cyckach należy smarować Altacetem. Jeśli ciąże urojone będą pojawiać się po kazdej cieczce a nie zamierzasz suni rozmnazać to pomyśl o sterylce.
Barbel napisał(a):soda to proszek do pieczenia
kreska napisał(a):Niestety musi sie poczuc nie komfortowo; "przeglodzic", nie przytulac, nie glaskac, nie mowic do niej (jesli z nia rozmawiacie) nie uzalac sie tylko zapedzic ja do pracy, zabrac poslanie , jesli sa jakies czynnosci ktorych nie lubi cos co by jej zapewnilo troszke stersu to ja troszke podenerwowac ;> Okropne to wszystko ale to sa chyba jedyne naturalne sposoby zeby "wybic"z glowy ...a i tak trafiaja sie egzemplarze uparte:->
pozdr
iwona80 napisał(a):Witam!
Mam pytanie. Czy w czasie ciąży urojonej nie ma przeciwwskazań żeby jechać na wystawę?
Czy może ktoś był z suczką mającą ciążę urojoną na wystawie.
formalnych przeciwskazań nie ma, ale sunia może (ale nie musi) zachowywać się... dziwnie i niekoniecznie tak jak handler by sobie życzyłiwona80 napisał(a):Witam!
Mam pytanie. Czy w czasie ciąży urojonej nie ma przeciwwskazań żeby jechać na wystawę?
Czy może ktoś był z suczką mającą ciążę urojoną na wystawie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość