bea napisał(a):Margo wiem o takim wymogu,aczkolwiek ciekawa jestem jak jest w przypadku gdy pies ma HD0/0,a suka C.A w sprawie dyskusji B-C Karolina nie twierdziła,ze opisywany ponoć przez Ciebie przypadek jest polskim.Kazala mi szukac na środkowym forum bo tam według niej powinien znajdowac się ów post.Mnie jak dotad nie udało sie go znależć,wiec trzeba by zapytac Karolinę,mozliwe,ze cos jej się pokręciło.Napisalam -opisywany "ponoć" przez Ciebie gdyż jak rozumiem nie wypowiadalaś sie w takim temacie ,.Chyba nic złego sie nie stalo nawet jeżeli Karolinie sie cos pomyliło,takie połaczenia sa mozliwe w innych krajach.Szkoda jezeliby ktos taki przypadek wyłapał i to juz z ocena wynikow miotu pare lat temu istniałaby szansa, by sprawdzic wyniki nastepnych pokoleń .Moze Karolina wykopie ten wątek.Mam nadzieję,ze sie nie obraziłas,nie sadze by Cefreud miala zle intencje piszac do mnie taka informacje,bo gdybym tak sadziła nie podawalbym jej do publicznej wiadomości,bo po jakiego grzyba

Bo chyba nie posądzasz mnie o to,bym w ten sposób podważala Twoja wiedze jako sędziego

Nie no w to to nie uwierzę,bez jaj

Po pierwsze HD 0/0 czy HD A lub ED 0/0?
Po drugie HD A,C - taki wynik w Polsce nie istnieje, ponieważ wynik badania w kierunku dysplazji do rodowodu wpisywany jest bez podziału na biodro lewe i prawe. Jak ogólnie wiadomo jest oznaczenie A, B, C, D, E.
Temat dysplazji zawsze budził, budzi i podejrzewam, że będzie budził wiele emocji.
Co do obrażania - to jest mi do tego jak najdalej.
Sama próbowałam dziś poszukać tego wątku na starym forum, ale stare forum zniknęło.