Ania Ty nie czekaj tylko szybko jakieś psie towarzystwo dla Alto załatw. My w tym miesiącu z racji remontu nie mieszkamy u siebie i dzięki temu Mufka ma towarzystwo w postaci 2 psich koleżanek, niestety przez 2 lata życia głównie wśród ludzi zrobiła się z niej totalna jedynaczka córcia mamusi i prawie wcale się z koleżankami nie bawi natomiast jest w siódmym niebie gdy uwaga wszystkich ludzi skupia się na niej

. Przez to wcale nie jest mniej absorbująca a wręcz wydaje mi się, że bardziej bo nie dość że przychodzi po głaski i takie tam sama z siebie to jeszcze przybiega zawsze gdy któraś z koleżanek zjawia się w okolicy mnie i atakuje mufiastą miłością

Gdyby nie fakt, że dużo podróżujemy i boję się że w podróży nie poradzę sobie z 2 psami to już bym miała drugiego ale niestety moje obawy póki co przeważają.
Przy okazji podłączę się pod temat i zapytam, czy jest ktoś kto z 2 lub większą ilością psów podróżuje często w ,,obce" miejsca i nie są to podróże ,,kręcące" się wokół psów (wystawy, zawody) tylko wyjazdy ,,służbowe" gdzie psy muszą zostawać przez kilka godzin same w ,,hotelowych" warunkach? Jeśli tak to proszę podbudujcie mnie że tak się da